Amenzi florale pentru șoferițe! FOTO


Toate șoferițele care au trecut în această dimineață prin centrul orașului, în zona Teatrului Tineretului au avut surpriza de a fi trase pe dreapta de echipajele Servicilui Rutier Neamț. Dar nu pentru a li se verifica documentele, nici pentru a fi amendate, ci pentru a primi flori de ziua lor, 8 Martie.
Nicio conducătoare auto n-a fost omisă de oamenii legii, care le-au transmis tuturor reprezentantelor sexului frumos urări de bine și le-au oferit înmiresmatele simboluri ale gingășiei.


Doamnele și domnișoarele astfel „sancționate” de ziua lor s-au arătat extrem de încântate de gestul polițiștilor. „Este foarte frumos ceea ce fac dumnealor, sunt chiar emoționată pentru că e prima oară când mi se întâmplă așa ceva. Mi-au făcut ziua mai bună”, spunea o tânără conducătoare auto.
O altă șoferiță știa la ce să se aștepte când a fost trasă pe dreapta, pentru că din propriile-i spuse a mai fost oprită tot din acest motiv și în anii trecuți. Cel mai plăcut surprinsă s-a arătat o doamnă pentru care floarea primită în dar e o dorință împlinită. „E prima oară când primesc flori de 8 Martie de la polițiști și sincer mi-am dorit să fiu trasă pe dreapta. Gestul lor este extrem de frumos și sensibil și sper să mai primesc asemenea atenții și în anii ce vin”, a mărturisit femeia.


Acțiunea de astăzi a polițiștilor de la Rutieră a devenit deja tradiție, an de an pe 8 Martie șoferițele fiind felicitate de oamenii legii, care nu uită să le transmită să circule cu prudență și să fie responsabile pe șosele, pentru siguranța lor și a celorlalți participanți la trafic.
Unii trecători au privit cu plăcere gestul oamenilor legii, alții s-au arătat indiferenți. Un cetățean chiar a punctat cu umor situația, spunând că „azi le dau flori, dar mâine le opresc în trafic și le amendează. Nu-i problemă!

Alex SÎRBU

2 thoughts on “Amenzi florale pentru șoferițe! FOTO

  1. Un gest frumos , probabil s-au speriat initial , felicitari politiei ca mai face si astfel de gesturi !

  2. mai bine ati invata sa fiti cinstiti si sa uitati de spaga . de maine , reveniti la vechile obiceiuri !
    altfel , floarea aceasta , va costa cam mult , imediat ce dispare spaima pricinuita de convocarea la DNA a primului lot de „politisti” . penibili , ca de obicei !

Lasă un răspuns