Ambulanţierii nemţeni la Ziua lor Naţională! „Dăruire, devotament, sacrificiu!”

Ambulanţierii nemţeni au fost prezenţi ieri la parada de la Oradea unde colegii lor de branşă din toată ţara s-au reunit ziua care le este dedicată.
28 iulie este, oficial, Ziua 
Națională a Ambulanței din România (în urma unei iniţiative care a pornit de la sindicaliştii din FNSAR şi care a fost votată în Parlament).
Ieri, la Oradea, sute de angajaţi ai Ambulanţei din toată ţara dar şi colegi de ai lor din instituţii cu care colaborează întru salvarea vieţilor semenilor au transmis mesajul lor către populaţie, că ei, ambulanţierii (şi celelalte categorii de personal din aceste instituţii) sunt şi rămân devotaţi oamenilor aflaţi la nevoie.

Alături de aceştia s-au aflat şi angajaţii Ambulanţei Neamţ, cu o delegaţie comună conducere sindicat-conducere instituţie.

„Astazi, 28 iulie, marcăm cu bucurie Ziua Nationala a Ambulantei, prilej cu care țin sa amintesc de salvatorii care vin în ajutor în cele mai dificile clipe ale vieții! Mulțumesc Serviciului de Ambulanță Neamț pentru dăruire, devotament, sacrificiu şi dragostea cu care vă faceți datoria!La multi ani!”, a transmis, de la faţa locului, managerul Ambulanţei Neamţ, dr. Dorice Albu.

 

V.N.

 

Lasă un răspuns