Ambulanţă proiectată în şanţ de un taximetrist

ambulanta

Un taximetrist a tras stânga de volan fără să se asigure şi să vadă ambulanţa care îl depăşea cu girofar şi sirenă în funcţiune. Astfel Salvarea a fost aruncată în décor şi ambii şoferi plus asistenta au fost răniţi.

“În ziua de 05.07.2014, în jurul orei 14.20, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Roman au fost sesizați despre faptul că pe DN 15D, în localitatea Horia, a avut loc un accident rutier, în urma căruia a rezultat rănirea a trei persoane.
Din primele cercetări, se pare că în timp ce un bărbat de 46 de ani, conducea un autoturism în regim de taxi pe DN 15D, nu s-ar fi asigurat corespunzător la schimbarea direcţiei de mers spre stânga, intrând în coliziune cu o ambulanţă ce se afla în depăşirea autoturismului şi care avea în funcţiune semnalele luminoase şi acustice, întrucât se deplasa la o urgenţă.
În urma impactului, ambulanţa a fost proiectată pe sensul opus de deplasare, în gardul unui imobil, iar autoturismul a fost proiectat în afara părţii carosabile, pe spațiul verde, rezultând rănirea celor doi conducători auto și a unei asistente aflate în ambulanță.
Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, precizează Biroul de Presă al Poliţiei Neamţ.

vestea.net

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.