Ambasadorul Georgiei, adus la Piatra Neamţ de deputatul Mugur Cozmanciuc

Ambasadorul Georgiei – E.S. Domnul Nikoloz Nikolozishvili a marcat legăturile puternice româno – georgiene în vizita de la Piatra Neamț pe care a efectuat-o la invitaţia deputatului PNL, Mugur Cozmanciuc. 

Excelența Sa Domnul Nikoloz Nikolozishvili, ambasadorul Georgiei în României, a avut vineri, 28 februarie, o vizită de lucru în municipiul Piatra Neamț unde s-a întâlnit cu reprezentanți ai autorităților locale, dar și cu membri comunității nemțene.

Cu ocazia acestei vizite Excelența Sa a avut discuții cu primarul municipiului Piatra Neamț Dragoș Chitic în vederea colaborărilor care vor viza aspecte economice și culturale, având în vedere că la întâlnire au participat reprezentanți din Educației și ai mediului de afaceri.

”M-am bucurat astăzi de vizita Excelenței Sale, Domnul Nikoloz Nikolozishvili, ambasadorul Georgiei în României, prezent în acest zile în județul Neamț la invitația domnului deputat Mugur Cozmanciuc care este și secretar al grupului parlamentar de prietenie cu Georgia. La întâlnirea organizată astăzi la Primăria Piatra Neamț am fost fost prezent împreună cu domnul deputat Mugur Cozmanciuc, domnul senator Eugen Țapu Nazare, domnul ministru secretar de stat în Ministerul Muncii, Tudor Polak, oameni de afaceri , directori de unități de învățământ, consilieri locali, directori din cadrul primăriei pietrene și alți invitați. Mă bucură interesul și deschiderea manifestate de E.S domnul Nikoloz Nikolozishvili pentru dezvoltarea unor relații de colaborare între localități din Georgia și municipiul Piatra Neamț pe diverse domenii de activitate. Mi-am exprimat în cadrul întâlnirii deschiderea pentru înfrățirea cu localități din Georgia și sprijinul pentru colaborări viitoare. Multumesc domnului ambasador pentru prezența astăzi la Piatra Neamț, domnului deputat Mugur Cozmanciuc pentru inițierea și susținerea declarată a relațiilor de colaborare dintre cele două părți. Mulțumesc deasemena tuturor celor prezenți pentru interesul manifestat și punctele de vedere exprimate în cadrul întâlnirii. Dezvoltarea relațiilor de colaborare pe diverse planuri cu Georgia este benefică municipiului nostru și poate juca un rol important în dezvoltarea orașului Piatra Neamț”, a declarat primarul municipiului Piatra Neamț Dragoș Chitic.

„Ca secretar al grupului parlamentar de prietenie cu Georgia mă bucur că E.S. domnul Nikoloz Nikolozishvili a răspuns pozitiv invitației mele de a vizita județul Neamț și de a întări relațiile dintre comunitățile din Neamț cu cele similare din Georgia”, a precizat deputatul Mugur Cozmanciuc, Președintele PNL Neamț.

V.N.


Comentarii Facebook

Lasă un răspuns