AMAZOANELE OFL Neamţ în alegeri! Gabriela Banu, singura candidată pentru funcţia de preşedinte!

Alegeri, sâmbătă la OFL Neamţ unde – dacă nu este iar tămbălău ca la alte acţiuni similare din PNL Neamţ – noul preşedinte al Organizaţiei Femeilor Liberale va fi Gabriela Banu. Adică tot Gabriela Banu pentru că ea deţinea această funcţie şi până în prezent.

Dacă Banu candidează singură pentru funcţia respectivă, nu la fel se pune problema pentru alte posturi. Pentru cele două funcţii de prim-vicepreşedinte, de exemplu, sunt 4 candidaţi: Maricica Radu, Mihaela isciuc (consilier judeţean), Aurora Ene (membru CA Locativserv), Roxana Iorga (viceprimar Roman). Pentru locurile de vicepreşedinte sau membru în Biroul OFL PNL Neamţ se vor duela alte şi alte doamne liberale, sursele noastre dând ca fiind posibile candidaturi precum: Crina Nicoleta Gogu Craiu (consilier local Piatra Neamţ), Dana Păiuş (consilier local Roman), Emilia Acozmei (primar Bălţăteşti) etc.

Surse neoficiale (PNL Neamt nu mai trimite de mult, in timp real, comunicate cu informaţii chiar importante din viaţa partidului – nici acest eveniment nu a fost anuntat mass-mediei) spun că nu este exclus ca „amazoanele” din partid să dea o lecţie colegilor şi ca şedinţa de alegeri să fie una crâncenă la vot dar fair-play în desfăşurare şi efecte (adică fără circ, fără contestaţii).

Organizatoarele s-au dovedit oricum mai pragmatice decât colegii bărbaţi, organizând acest eveniment la Pensiunea Carol de la Oglinzi, care aparţine colegului lor, consilierul judeţean Mihai Stoica (şi prim-vicepreşedinte PNL Neamţ). În acest fel nici nu trebuie să facă o deplasare suplimentară (cum ar fi procedat dacă ţineau şedinţa pe la vreo sală de conferinţe) pentru „cafeaua de după…” şi scade şi riscul ca partea de concluzii să fie trasă într-o mega-diversitate, adică pe bisericuţe.

Ca şi la alte evenimente similare din viaţa politică nemţeană, Vestea va veni sâmbătă cu informaţii proaspete, în timp real.

D.V.

 

 

Comentarii Facebook

One thought on “AMAZOANELE OFL Neamţ în alegeri! Gabriela Banu, singura candidată pentru funcţia de preşedinte!

Lasă un răspuns