Altar pe holul de la CJ şi Prefectură / OMAGIU LUI CULIŢĂ TĂRÂŢĂ (FOTO)

tarata00

Şi Consiliul Judeţean Neamţ a intrat în doliu, de dimineaţă, după ce s-a alat că preşedintele Culiţă Tărâţă a decedat.
Deşi sâmbătă, reprezentanţi ai conducerii dar şi câţiva angajaţi au venit la serviciu şi au pus la punct măsuri organizatorice.
Astfel, pe holul comuna CJ + Prefectură, de la parter, în faţa punctului de control asigurat de Jandarmii care păzesc Prefectura, a fost organizat un mic altar în memoria dispărutului. Pe o masă a fost pus un portret al decedatului, multe buchete de flori şi o candelă. Jos, chiar lângă masă, alte buchete de flori, şi tot jos dar la o relativă distanţă, aliniate pe dunga neagră de gresie, alte candele.

Tot la capitolul organizare, tot azi a fost şi o şedinţă de lurur a echipei de conducere. Alături de directori de departamente şi de consilieri de la Cabinetul Preşedintelui, au participat vicepreşedintele Emilia Arcan şi secretarul Daniela Soroceanu.
Înmormântarea preşedintelui CJ va avea loc marţi, de la ora 10, la Roman. Trupul celui decedat este depus la locuinţa familiei din oraşul de pe Moldova.

vestea.net / imagini: Sebastian Bădiţa

 

3 thoughts on “Altar pe holul de la CJ şi Prefectură / OMAGIU LUI CULIŢĂ TĂRÂŢĂ (FOTO)

  1. Dumnezeu sa-l ierte! Despre morti numai de bine! Dar mormanul acela de rautate, madam Soroceanu, plange dupa fostul sef sau la gandul ca toata rautatea din fiecare celula a corpului ei va fi razbunata? Poate, de multe ori, nu Tarata era cel care gasea „solutii” prin care sa se razbune pe cei care nu i se supuneau, ci aceasta fiinta care toata viata a calcat pe cadavre. Asa si-au batut joc si de Pinalty, dupa ce i-a facut oameni! Cati bani a incasat de la stat stand intr-un concediu medical pentru o boala inchipuita (boala care nu i-ar fi permis sa lucreze in colectivitate, nici macar la CJ)? Dumnezeu nu doarme madam! Vei plati pentru toate relele! Daca ai sti cat de mult te uraste lumea in CJ….. nu ai mai iesi din casa. Dar la caracterul infect al tau nimic nu ne mira.
    Domnule Vinca, de ce nu verificati si ne spuneti si noua cati bani a luat aceasta individa de la stat in conditii dubioase? De ce nu verificati scandalul care e de cateva saptamani in CJ pentru ca aceasta „doamna” a oprit bani pe statul de plata de la oamenii din CJ pentru a-si acoperi cheltuieli „profesionale”? Se pare ca e o practica, nu o intamplare!!!!! La fel a facut si prin prefectura si in alte parti!!!! Aveti datoria ca jurnalist sa scoateti la lumina toate aceste mizerii!!!!

Lasă un răspuns