Altă belea la Spitalul Șmen Lețcani! „Instalația de apă și încălzirea nu rezistă la minus 7 grade!”


Altă belea uriașă la „Spitalul lui Arsene și Popa”, adică la unitatea medicală modulară de la Lețcani: la o temperatură de minus 7 grade cedează instalația de apă și, automat, nu mai funcționează nici sistemul de încălzire. Declarația incendiară a fost făcută e medicul Carmen Dorovăț, managerul Spitalului de Boli Infecțioase Iași (unitatea sanitară care a preluat ca secție externă Spitalul Modular de la Lețcani).

“Ţevile care asigură aprovizionarea cu apă de exemplu nu ar rezista la temperaturi de -7 grade. Partea de canalizare, în ceea ce priveşte ferirea de îngheţ, va avea probleme, iar aparatele care asigură încălzirea înăuntru nu vor funcţiona, mi-au spus experţii, la sub -7 grade. Aceste informaţii sunt în urma unei evaluări care a avut loc împreună cu DSP, în urmă cu câteva zile. Vrem să-l facem funcţional ca să nu mai avem emoţii pe tot parcursul iernii. (…) Respirăm greu chiar şi în aceste condiţii cu numărul de paturi disponibile. (…) Dacă sunt -10 grade şi se vor bloca sistemele de căldură, mentenanţa ar trebui să intervină” – asta a declarat mai devreme Carmen Dorovăț jurnaliștilor prezenți la inspecția pe care mai multe autorități o realizează la Spitalul Modular Lețcani.

Mai jos, în format AUDIO, declarația managerului Dorovăț:

 

 

Daniel VINCA

 

One thought on “Altă belea la Spitalul Șmen Lețcani! „Instalația de apă și încălzirea nu rezistă la minus 7 grade!”

  1. Daca si asta este bagata sub pres, stingem becul si scapa cine poate oameni buni ! Fiind vorba de bani publici, solicit explicatii, chiar daca nu fac parte si nici nu-mi doreasc , din,,dragii lui nemteni,, .

Lasă un răspuns