Alina Gorghiu: PNL nu încurajează alt tip de plângeri în afară de cele politice!

pnl-conferinta

Partidul Național Liberal nu încurajează niciun alt tip de plângere în afară de cele de tip politic! Acesta a fost mesajul pe care președintele PNL Alina Gorghiu l-a transmis în această seară la Piatra Neamț, într-o conferință de presă susținută cu puțin timp înainte de lansarea oficială a candidaților liberali din Neamț pentru parlamentare.
Afirmația liderului liberal, alături de care s-a aflat și președintele PNL Neamț Mugur Cozmanciuc și primarul municipiului Piatra Neamț, Dragos Chitic, a fost făcută pe fondul plângerilor penale pe care alți contracandidați le-ar putea lansa. „Noi nu încurajăm niciun tip de plângere în afară de cea electorală. E meteahna PSD-ului să facă uz de asemenea practici” –  a spus Alina Gorghiu.
Pe de altă parte, aceasta a afirmat că diferența dintre programele politice ale diverselor partide o face echipa care le pune în aplicare. „Diferența dintre propunerile unui partid sau altuia o face chiar echipa ce urmează să le pună în aplicare. Când spun acest lucru, mă refer îndeosebi la credibilitatea echipei care se prezintă în fața alegătorilor”, a mai punctat liderul liberal. În acest context, Gorghiu și-a exprimat convingerea că echipa liberală de la Neamț va face o figură frumoasă și va obține un rezultat care să facă cinste județului și întregii țări.
Noi vom face o campanie corectă și decentă. Acest ciclu de alegeri va defini o Românie de dreapta, condusă de un guvern liberal, care să dovedească faptul că știe să-și ducă la îndeplinire promisiunile”, a punctat și liderul liberal nemțean, Mugur Cozmanciuc.
Salut prezența doamnei președinte Alina Gorghiu în Neamț și în municipiul reședință de județ, într-un moment atât de important pentru noi, liberalii. În calitate de primar al municipiului Piatra Neamț, o asigur la fel cum îi asigur pe toți pietrenii că echipa liberală pe care o conduc va face tot ce-i va sta în putință pentru ca toate proiectele pe care le avem în vedere să prindă contur, pentru ca pietrenii să se convingă de faptul că noi, liberalii, am făcut exact ceea ce am spus că facem, cu maximum de responsabilitate”, a spus și primarul Dragoș Chitic.

Alex SÎRBU/ ADV.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns