Alice Prundu, două premii la Festivalul „Copiii-florile inimii”


Pietreanca Alice Prundu a reușit să impresioneze juriul Festivalului Național de Interpretare „Copiii-florile inimii”, încheiată ieri. La manifestarea desfășurată la Centrul Cultural din Tașca și ajunsă la ediția cu numărul trei, micuța artistă a reușit să obțină Premiul I la secțiunea „Muzică ușoară” și premiul al III-lea la muzică populară.
S-a încheiat cea de-a treia ediție a Festivalului Național de Interpretare „ Copiii- florile inimii”, organizat de Asociația Culturală „Eu cred” Tașca, în parteneriat cu Primăria și ConsiliulLocal al comunei Tașca, la Centrul Cultural Tacșa.Sunt fericit că a fost un eveniment deosebit, la care au luat parte oameni deosebiți și copii talentați. Felicitări câștigătorilor și tuturor celor care au participat în concurs. Mulțumim pentru sprijinul acordat pentru organizarea festivalului, Primăriei comunei Tașca, în special doamnei Primar Daniela Ursache și Consiliului Local Tașca”, spune Marius Coșerariu, unul din inițiatorii și promotorii evenimentului.
În urma deliberării juriului s-au acordat premii, constând în diplome, cupe, trofee și medalii.
Iată lista cu cu cei care au convins juriul :
TROFEUL FESTIVALULUI – Grupul folk „FLORILE CEAHLĂULUI” Bicazu Ardelean, care s-a prezentat în concurs cu piesele : „Te caut, Doamne” ( muzica / text Mihai Coșerariu ) și „Amintire cu haiduci” ( muzica / text Valeriu Sterian)

Secțiunea MUZICĂ UȘOARĂ
Premiul 1 – Alice Prundu ( Piatra Neamț)
Premiul 2 – Iaută Paul ( Pângărați)
-Serafim Mariciuc ( Tașca)
Premiul 3 – Maria Dospinescu ( Rediu)
Ana Maria Mitrofan ( Tașca)

Secțiunea MUZICĂ FOLK
Premiul 1 – Ionuț Stoian ( Zănești)
– Grupul „Flori de Munte” ( Tașca)
Premiul 2 – Grupul R.A.D.A. ( Piatra – Neamț)
Premiul 3 – „Grupul Raze de speranță” ( Tașca)

Secțiunea MUZICĂ POPULARĂ
Premiul 1 – Alin Gârbuleț ( Dămuc )
Premiul 2 – Caia Teodora ( Tașca)
– Ichim Nicoleta ( Rediu)
Premiul 3 – Alice Prundu ( Piatra Neamț)

Premiile de popularitate au fost adjudecate de Nicoleta Ichim ( Rediu) și Serafim Mariciuc ( Tașca). Mențiunile au revenit Isaurei Ciucanu, Xeniei Mariciuc, Andreei Mitrofan, Andradei Dandu, Marei Tărniceru și Lorenei Găină.

Alex SÎRBU / Foto Facebook 

Lasă un răspuns