Alexandru Rotaru: „Pentru o Românie în Schengen și fără MCV!”

„Buna ziua!
Iata-ne, zi importantă, alegerile pentru Parlamentul European, o prezență surprinzătoare pentru această oră și în continuare ii indemn pe toți cetatenii români sa isi exercite dreptul constituțional, sa vina la vot. Este o zi frumoasa, este păcat să nu facă acest lucru.
Eu unul am votat pentru o Romanie mai puternică în Europa, pentru o Românie tratată cu egalitate fața de celelalte state membre, o Românie care sper ca în urma acestui mandat și vot sa fie primită în Spațiul Schengen, sa ramana fara MCV și sa fie tratată cu aceeași viteză ca importantele state din Uniunea Europeană.
Doresc tuturor succes în secțiile de votare, sper ca nu vom avea incidente. Este un scrutin important iar lumea trebuie să înțeleagă ca alegerile europarlamentare sunt la fel de importante ca toate alegerile care au loc în România.
Am votat doar pentru europarlamentare, consider că referendumul este fara folos pentru că, după cum bine știți, nu va avea efect la sfârșitul acestei zile”, deputatul Alexandru Rotaru, declarație dată la 10.40, în fața secției de votare de la Seminarul Teologic din Roman.

dad

D.V.

Lasă un răspuns