Alexandru cel Bun: Patru persoane în spital, după ce mașina le-a fost izbită frontal


Patru persoane au ajuns vineri seară la spital, după ce mașina în care se aflau a fost izbită în plin de un autoturism care a intrat pe contrasens, informează IPJ Neamț.
Accidentul a avut loc în localitatea Alexandrul cel Bun, iar din primele verificări efectuate la fața locului se pare că vinovat se face un pietrean de 35 de ani. „Acesta conducea un autoturism pe DN15 din direcția Bicaz Piatra-Neamț, iar la un moment dat ar fi pătruns pe contrasens, intrând în coliziune frontală cu un autoturism condus din sens invers de un bărbat de 46 de ani, din Bicaz Chei. În urma impactului a rezultat rănirea conducătorului auto din Bicaz Chei, precum și a pasagerilor aflați în autoturismul acestuia, două femei și un bărbat”, a precizat inspector Elena Bulgărea, purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț.
De la cei doi conducători auto au fost prelevate mostre biologice pentru a se stabili dacă se aflau sau nu sub influența alcoolului, în momentul producerii accidentului. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

A. SÎRBU

 

 

 

Lasă un răspuns