Ales local cu de toate: apartamente, mașină, economii la bancă…


Declarația de avere a consilierului local pietrean Adrian Ciubotariu (PSD) este destul de bogată. În documentul respectiv, postat pe site-ul Primăriei și aferent perioadei 2015-2016, social-democratul menționează nu mai puțin de trei apartamente, toate situate în Piatra Neamț, la care soții Ciubotariu sunt proprietari cu părți egale.
Primul, în suprafață de 54 de metri pătrați, a fost achiziționat în anul 1991. Cel de-al doilea, cu aceeași suprafață a fost cumpărat 11 ani mai târziu, în 2002. În urmă cu șase ani, în posesia familiei a intrat un al treilea apartament, de 65 de metri pătrați. Familia are și un teren de 1500 de metri pătrați, situat la Alexandru cel Bun, pe care l-a cumpărat în anul 2004.

La capitolul mașină, Ciubotariu menționează un autoturism Volkswagen, cu o vechime de cinci ani. Și în ceea ce privește economiile, familia stă destul de bine, având deschise două conturi în bancă. Primul, de 140 de mii de lei, a fost inițiat în 2009, pentru ca în 2015 să i se alăture un al doilea, în valoare de 20500 de euro.
Nu în cele din urmă, în declarația de avere sunt trecute și veniturile încasate de cei doi soți. Astfel, consilierul local a primit puțin peste 64 de mii de lei, în calitate de salariat al unei societăți din București, în timp ce soția a primit 27600 de lei, remunerație pentru activitatea pe care o desfășoară la o societate din Piatra Neamț.

Alex SÎRBU

Lasă un răspuns