Alertă pe facebook! Nemţean din Italia dat drept grav bolnav, APEL LA RUDE!

Un pietrean aflat în Italia este subiectul unei postări alarmante de pe facebook. O anume Alyna spune că respectivul (Daniel-Costel Chertic, născut pe 24 mai 1971, din Piatra Neamţ) ar fi grav bolnav şi face apel la eventualele tude să ia legătură cu ea.

<<Dragi cetățeni romani va rog frumos sa distribuiți aceasta poza an speranța că al cunoaște cineva. E in Italia Sicilia e foarte grav cu o ceroza hepatica avansata,si aici spitalele nu il mai pot ajuta cu nimic.. Vreau sa stiu daca are pe cineva in România, o ruda sau cineva care al cunoaște.. Contactati-ma pe Fb daca il cunoasteti.. Aici in italia nu are pe nimeni.. mulțumesc.. DISTRIBUITI.>>, spune tânăra respectivă care poate fi contactată, pe facebook, la ACEST CONT.

Nu am reuşit să verificăm veridicitatea informaţiei astfel că sfatul nostru pentru cei care vor să dea o mână de ajutor este să se limiteze, în caz cî-l cunosc pe tânăr, în a-o anunţa rudele, în niciun caz să nu se ofere să trimită bani unor necunoscuţi.

Daniel VINCA

Comentarii Facebook

One thought on “Alertă pe facebook! Nemţean din Italia dat drept grav bolnav, APEL LA RUDE!

  1. Doamne,dar cate greseli in cateva randuri!stou,graba graba,dar un jurnalist are obligatia de a fi atent,de a reciti inainte de a „posta”,de aia e redactarea,nu????ma scuzati domnule Vinca,dar chiar nu am putut sa ma abtin de data asta…

Lasă un răspuns