Alertă la Dumbrava Roșie:  Miros puternic de gaz în zona primăriei!

Locuitorii din Dumbrava Roșie, mai cu seamă cei care au casele în zona apropiată primăriei au intrat în panică aseară, când au simțit în aer un miros puternic de gaz.
Potrivit ISU Neamț, polițiștii din comună au sunat la 112 și i-au alertat pe pompieri, care au intervenit în scurt timp cu o autospecială de lucru cu apă și spumă.
La ora 21:23, Dispeceratul ISU-Ambulanţă Neamţ a fost anunţat prin apel la „112” de către Poliția Dumbrava Roșie despre faptul că în atmosferă se simte miros puternic de gaz în zona Primăriei Dumbrava Roșie. La locul intervenției s-au deplasat 3 subofiţeri din cadrul Detașamentului de Pompieri Piatra Neamț cu o autospecială de lucru cu apă și spumă pentru asigurarea măsurilor specifice în zonă”, a precizat slt. Maricel Bucur, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Petrodava” Neamț.
Totul a pornit de la un robinet defect de la instalația de gaz metan, din cauza căruia substanța toxică a ajuns rapid în atmosferă. Zona a fost izolată, până când echipele E.ON au intervenit și au remediat defecțiunea.

Alex SÎRBU

Lasă un răspuns