Alertă dispariție copil! Are doar 10 ani…

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale și cei ai Secției de Poliție Rurală Ștefan cel Mare continuă activitățile de căutare în vederea depistării numitului TABACARU ION-GABRIEL, de 10 ani.

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Ștefan cel Mare au fost sesizați la data de 4 februarie 2021, de către o femeie de 33 de ani, din Bârgăuani, despre faptul că, în cursul zilei de ieri, fiul său TABACARU ION-GABRIEL, de 10 ani, a plecat în mod voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit.

Semnalmente: înălțime – 1,10 – 1,20 m, greutate – 35 de kilograme, păr blond, ochi albaștri, fără semne particulare.

La momentul dispariției, acesta era îmbrăcat cu o geacă de fâș cu glugă, de culoare albastru, pantalon de treining albastru, pe cap purta un fes negru, fiind încălțat cu cizme albe, din cauciuc.

Polițiștii au efectuat verificări pe raza comunei Bârgăuani și a localităților limitrofe, în vederea depistării acestuia.

Orice persoană care poate oferi informații ce pot conduce la depistarea persoanei căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție!

V.N.

Lasă un răspuns