Alegeri şi o întrebare la PMP Neamţ: vine şi Băsescu?

Alegeri la organizaţia judeţeană a PMP Neamţ, eveniment în cadrul căruia sâmbătă, de la ora 10, în Sala de Conferinţe a unui hotel din Piatra Neamţ vor fi aleşi membrii noului Comitet Executiv Judeţean.

Nu e niciun dubiu că noul preşedinte ales va fi cel care asigură acum interimatul conducerii organizaţiei, adică viceprimarul Bogdan Gavrilescu. Singura incertitudine este legată de eventuala prezenţă a fostului preşedinte al României, Traian Băsescu. De la centru a fost anunţată o listă întreagă cu şefi de partid, printre care şi deputaţii Eugen Tomac sau Petru Movilă. Nu a fost anunţată prezenţa lui Băsescu însă acesta, când agenda îi permite, apare la astfel de evenimente ca un fel de surpriză, cireaşă pe tort…

Bogdan Gavrilescu a fost uns preşedinte interimar al PMP neamţ în urmă cu câteva luni, după ce organizaţia judeţeană a scăpat de controversatul Corneliu Bichineţ, parasutat de la centru în locul lui Laurenţiu Dulamă.

D.V.

Comentarii Facebook

One thought on “Alegeri şi o întrebare la PMP Neamţ: vine şi Băsescu?

  1. Cu siguranta trebuie ales Gavrilescu Bogdan, dealtfel singurul care poate coaliza miscarea de dreapta in judetul Neamt. Are charisma, experienta si este un om integru. Judetul Neamt are nevoie de un om care pune suflet si are inititive laudabile pentru nemteni, desi unor persoane sus-puse le cam sta in gat!

Lasă un răspuns