Alegeri PSD la Roman: Dan Manoliu preşedinte, Alex Rotaru executiv, Oana Bulai vice!


Are loc chiar acum şedinţa de alegeri în organizaţia PSD Roman iar noul preşedinte este senatorul Dan Manoliu, cel care a deţinut şi până acum această funcţie, după anunţă surse neoficiale.

Preşedinte executiv este deputatul Alex Rotaru. Biroul municipal reprezintă un mix între activişti consacraţi care au mai avut funcţii până acum dar şi noi titulari de funcţii în PSD Roman, cum este Oana Bulai care a fost aleasă printre vicepreşedinţi.

Au participat circa 100 de delegaţi iar după vot şi anunţarea rezultatelor, au luat cuvântul unii din cei aflaţi la masa prezidului (Emilia Arcan, Viorel Stan, Dănuţ Andruşcă, Daniel Harpa, Răzvan Cuc etc).

Emilia Arcan a făcut apel la ideea de promovare a femeii şi a promis că va detalia subiectul sâmbătă când au loc alegerile în organizaţia judeţeană. Primarul târgnemţean Harpa (preşedinte executiv al organizaţiei judeţene) a amintit că la şedinţa din oraşul său şi-a anunţat şi candidatura şi că dacă anunţul similar nu a avut loc azi şi la Roman aşteaptă ca noua echipă de conducere de la Roman să anunţe în curând cel mai bun candidat.

Deputatul Stan a punctat că un scor care să ducă la recâştigarea primăriei Roman nu ar fi o surpriză ci o revenire la normalitate.

D.V.

 

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns