Alegeri la Liga Aleşilor Locali liberali! Surse: favorit, PELEPCO!

PNL Neamţ continuă maratonul alegerilor în organizaţiile speciale (tineret, femei, pensionari, aleşi locali, oameni de afaceri etc). După ce în urmă cu câteva săptămâni, junii din TNL Neamţ şi-au ales noua conducere, în această sâmbătă e rândul celor din Liga Aleşilor Locali să facă acelaşi pas.

Şi dacă juniorii liberali şi-au dasfăşurat activitate sub poalele Ceahlăului, aleşii locali PNL se vor întâlni în sala de şedinţe a unui hotel din Piatra Neamţ.

Evident că – în ritmul cu care ne-a obişnuit, cu comunicate rarisime despre diverse probleme mai degrabă de interes naţional decât judeţean – PNL Neamţ nu a trimis – deşi e deja joi – nici un comunicat pe acest subiect. E încă o dovadă că responsabilii cu comunicarea de la Partidul Brătienilor ori consideră că e vorba de un eveniment mărunt, ori sunt încă ocupaţi cu importante probleme care ţin de AGA, CA-uri, caşcaval intern sau administrativ. Sau poate că asta e strategia PNL Neamţ să-i dea la deal şi la vale doar cu mesaje despre fiecare groapă asfaltată prin Piatra Neamţ sau cu nevoia alocării a 2 la sută din PIB pentru dotarea Armatei…

Noroc cu sursele neoficiale Vestea care informează că totuşi e vorba de un eveniment important măcar sub aspect cantitativ, la respectiva şedinţă urmând să participe peste 100 (dacă nu chiar peste 150) de aleşi locali nemţeni liberali.

Aceleaşi surse anunţă că şanse mari ca să devină noul preşedinte al L.A.L. PNL Neamţ le are consilierul judeţean Lucian Pelepco. Acesta este la primul mandat de consilier judeţean, are 37 de ani, este căsătorit, este absolvent al Facultatii de Silvicultura şi lucrează la o firmă privată.

În caz că la PNL Neamţ comunicarea funcţionează la fel de deficitar şi în interior, îi anunţăm noi acum pe primarii, consilierii judeţeni şi consilierii locali – şedinţa de alegeri L.A.L. are loc sâmbătă, la ora 11, la Sala de Conferinţe a Hotelului Central.

Şi dacă Vestea tot face treaba unora de la PNL, mai anunţăm una, tot în exclusivitate: peste încă o săptămână au loc alegeri la OFL (Organizaţia Femeilor Liberale) şi este foarte posibil să candideze pentru un nou mandat de preşedinte consilierul judeţean Gabriela Banu.

D.V.

 

Lasă un răspuns