ALDE Neamț: Start campaniei desenând harta județului FOTO

 

Filiala Neamț a Partidul Alianța Liberalilor și Democraților – ALDE a pășit în prima zi de campanie electorală pentru alegerile parlamentare într-o manieră cât se poate de destinsă.
Liderii de la județ, împreună cu candidații propuși pentru Senat și Camera Deputaților, s-au strâns lângă Turnul lui Ștefan, unde au „desenat” harta Neamțului, sprijiniți de dansatori îmbrăcați în tradiționalele costume populare românești și de zeci de simpatizanți.

daniel-chitoiuDaniel Chițoiu, primul pe lista de candidați propusă de ALDE pentru Camera Deputaților, s-a arătat extrem de încântat că în prima zi de campanile soarele a fost atât de generos. „Este o zi minunată, trebuie să o luăm ca pe un semn divin. Ne așteaptă un drum extrem de greu, avem multe proiecte la care întreaga noastră echipă s-a gândit pentru binele nemțenilor, proiecte care acoperă toate domeniile de interes. Pornind de la educație, sănătate, infrastructură, ne-am gândit la ce ar trebui făcut concret pentru oamenii din Neamț. Plecăm la drum cu speranță și încredere, și suntem un partid care a realizat tot ce a promis, atât în guvernarea Tăriceanu, cât și în legislatura Ponta”, a precizat Chițoiu.

ion-asaftei
La rândul său, co-președintele ALDE Neamț și vicepreședintele Consiliului Județean Ion Asaftei, și-a exprimat speranța ca timpul frumos din prima zi de campanie să se concretizeze în vremuri frumoase după alegeri. „Îi mulțumim lui Dumnezeu pentru vremea superbă cu care ne-a binecuvântat astăzi și sperăm din tot sufletul că la fel vor sta lucrurile și odată cu terminarea alegerilor, după ziua de 11 decembrie. Manifestarea de astăzi de la Turnul lui Ștefan este una specifică ALDE, derulată la nivel național, ce își dorește să reînvie spiritul tradițional, românitatea și românismul”, a conchis Asaftei.

dsc_6201„Astăzi începem oficial campania electorală. ALDE a rămas singurul partid liberal de pe scena politică şi nemțenii au nevoie de liberalism, nemțenii au nevoie de dezvoltare. Doar atunci în județul nostru vor ajunge şi investițiile mult dorite. Îi asteptăm pe nemțeni să aleagă ALDE şi să pună ştampila pe pozitia 1 a buletinului de vot”, a punctat şi Alexandru Mihai, co-preşedinte ALDE Neamţ şi numărul 1 pe lista pentru Senat.

„Scenariul” de la Piatra Neamț a fost același pentru întreaga țară, liberal democrații organizând în mai toate regiunile transmisiuni live la fiecare zece minute, care la București au culminat cu desenarea hărții României.

Alex SÎRBU / ADV.

 

 

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns