ALDE Neamț și-a stabilit delegații și mesajul pentru Congresul Național: UNITATE DEPLINĂ, TĂRICEANU PREȘEDINTE!

Comunicat  de  Presă

Delegaţia Permanentă a ALDE Neamț,  reunită marți 11 aprilie 2017 a validat, în conformitate cu prevederile statutare, lista cu cei 29 de delegaţi care vor participa la Congresul ALDE ce va avea loc în zilele de 21-22 aprilie 2017 la București, Palatul Parlamentului.

S-a avut în vedere ca majoritatea participanților la Congres să fie dintre liderii organizaţiilor cu rezultate notabile la alegerile locale şi parlamentare de anul trecut.

În cadrul Delegației Permanente s-au făcut propuneri ce vor fi supuse spre analiză Congresului ALDE , precum:

– consolidarea organizatorică şi unificarea deplină, la nivel național, a partidului Alianța Liberalilor şi Democraților;
– alegerea unei conduceri unice în frunte cu dl Călin Popescu Tăriceanu,  personalitate politică de prim rang a liberalismului românesc, promotor incontestabil, cu forță și curaj, a interesului național și a consolidării democratice a statului.

Delegația Permanentă ALDE Neamt consideră că, odată cu desfășurarea Congresului, partidul îşi va amplifica acțiunile în cadrul Coaliției de guvernare pentru aplicarea programului de dezvoltare economico-socială a României.

Biroul de Presă ALDE Neamţ                                             13 aprilie 2017

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.