ALDE: „Administraţia Chitic – Urban, favorizarea unei societăţi în insolvenţă, cu o reputaţie proastă!”

Şi consilierii locali ALDE de la Piatra Neamţ îi bat obrazul primarului Dragoş Chitic, acuzând că acesta vrea să manipuleze opinia publică aruncnd pe alţii vina pentru nefolosirea Pieţei Centrale. Într-un comunicat semnat de Cătălin Misăilă, co-preşedinte ALDE Piatra Neamţ, grupul consilierilor liberali-democraţi din CL amintesc de problemele firmei Urban – susţinută de primar şi consilierii asociaţi pentru încredinţare directă deşi licitaţia câştigată chiar de firma respectivă este contestată – şi folosesc chiar sintagma „reputaţie proastă” pentru societatea care administra Piaţa şi atunci când aceasta a ars.

Cei de la ALDE susţin – ca şi consilierii PSD – o soluţie aplicată cu succes şi în alte oraşe, administrarea Pieţei direct de primărie, prin intermediul propriilor angajaţi. Mai jos, integral, comunicatul ALDE:

<<Organizaţia municipală ALDE Piatra Neamţ respinge declaraţiile primarului Dragoş Chitic preluate în ultimul comunicat de presă al Primăriei în legătură cu cu situaţia Serviciului public de administrare, întreţinere şi exploatare a Pieţei Centrale Agroalimentare ‘Sf. Gheorghe’.
Deciziile publice iresponsabile care conduc la neutilizarea pieţei aparţin în realitate Administraţiei Chitic şi consilierilor locali asociaţi acesteia. Noi am susţinut de la bun început organizarea unei licitaţii pentru concesionarea acestui serviciu public, având ca variantă intermediară, pentru început, administrarea directă de către Primărie printr-un departament specializat. De şapte luni de zile era timp suficient şi pentru modificarea organigramei Primăriei în acest sens.
În schimb, Administraţia Chitic – dând dovadă de lipsă de discernământ şi responsabilitate – a continuat să intoxice opinia publică afirmând că noi ne opunem deschiderii pieţei. De fapt, eram şi suntem împotriva încredinţării directe către CMI Urban.
Nu este un secret că şi publicul la larg nu vede cu ochi buni favorizarea unei societăţi în insolvenţă care are o reputaţie proastă. Drept dovadă stă şi redevenţa neverosimilă, de aproape 70% din venituri, angajată de CMI Urban la licitaţia recentă.
Pentru a nu mai pierde vremea cu discuţii inutile despre venituri nerealizate, degradarea pieţei şi nemulţumirea publicului, cerem Administraţiei Chitic să renunţe imediat la atitudinea de dispreţ faţă de oraş şi pietreni şi să pregătească, în primă etapă, preluarea pieţei în administrare directă de către Primărie.
Cătălin MISĂILĂ,
Consilier local,
Copreşedinte ALDE Piatra Neamţ
3 octombrie 2017 – Piatra Neamţ>>

V.N.

 

Comentarii Facebook

One thought on “ALDE: „Administraţia Chitic – Urban, favorizarea unei societăţi în insolvenţă, cu o reputaţie proastă!”

  1. Marghidane, Cataline, scoateti dracului documentele de la ANAF sI CURTEA DE CONTURI NEAMT, DOCUMENTE TINUTE ASCUNSE DE CHITIC SI FECIC, DOCUMENTE CARE ARATA CE MASURI OBLIGATORII TREBUIAU SA PUNA IN APLICARE URBANUL, IAR LA ORDINUL LUI CHITIC LE AU TINUT DOSITE!! Datii documentele lui Vinca pt ca el le publica pt ca nu este slugoiul lui chitic si al clanului barjoveanu, PT CA ODATA PT TOTDEAUNA CETATENII SA VADA NEGRU PE ALB CATE SUTE DE MILIARDE AU FURAT ACESTE LOTRII DIN URBAN. DATI DOCUMENTELE ACELEA CA LE TINETI DEGEABA LA DOSPIT! ORI TRIMITETILE LA DNA, DIICOT SA-I ARESTEZE DRACULUI ODATA PE HOTII ASTIA CA NU SE MAI POATE ASA!

Lasă un răspuns