Alba-neagra cu fuziunea PNL-PMP. Cîțu zice că DA, Diaconescu zice că NU!


Informația conform căreia au început primii pași în negocierea unei posibile fuziuni prin absorbție PNL-PMP a stârnit reacții difererite de la liderii (in)formali ai celor două partide. Florin Cîțu, de la PNL, a confirmat discuțiile, în timp ce Cristian Diaconescu de la PMP a ieșit public cu un mesaj ferm de negare. Nu e prima dată însă când Diaconescu spune ceva, ca afirmație sau ca răspuns la întrebări ca, peste câteva zile, să se dovedească că realitatea e cu totul alta.

Președintele PMP, Cristian Diaconescu că „știrile apărute în spațiul public privind deciziile care ar fi fost luate de PMP privind fuziunea cu PNL, sunt false”, anunță presa centrală care, deloc întâmplător a ținut să adauge că sursele care au confirmat/furnizat informația basic erau și din partidul popularilor: „Potrivit unor surse din PMP, partidul a răspuns mesajului transmis de PNL, exprimându-și disponibilitatea privind deschiderea dialogului politic”.

De cealaltă parte, liberalul Cîțu, „interceptat” și interogat de presă pe același subiect, a confirmat discuțiile. Preşedintele PNL a declarat vineri că există ‘doar negocieri’ cu Partidul Mişcarea Populară (PMP) cu privire la o posibilă fuziune. „Sunt doar negocieri. Nu sunt trase concluziile”, a precizat Florin Cîţu la Palatul Parlamentului, întrebat care ar fi miza unei fuziuni cu PMP.

D.V.

One thought on “Alba-neagra cu fuziunea PNL-PMP. Cîțu zice că DA, Diaconescu zice că NU!

  1. Va dati seama ce penibil este ca prostituatele de la PMP cazate la ”bordelul”PSD-ului sa se intoarca la ”bordelul”PNL-ului.

    Este de rasu universului cosmic ca sa-l vedem pe Gavrilescu din nou la butoanele acestui oras.

    Acest lucru ar duce inevitabil la scaderea mediei a IQ-ului la Primarie la un nivel nemaiauzit in vreo administratie locala.

    Cred ca UE-ul va anula toate contractele de finantare aflate in derulare din cauza imposibilitatii de comunicare la un nivel atat de scazut intelectual.

Lasă un răspuns