ALARMĂ LA JANDARMI! Chemaţi de acasă pentru o nouă intervenţie la Tîrgu Neamţ. Alt scandal între ţigani…

În timp ce autorităţile au tot încercat în ultimele zile să minimalizeze adevărata situaţie cu clanurile de ţigani de la Tîrgu Neamţ şi Vânători Neamţ, realitatea bate mesajele oficiale: în urmă cu puţin timp, au fost alertaţi jandarmii aflaţi în dispozitiv de rezervă din Neamţ. Adică cei aflaţi în tura liberă dar care sunt la dispoziţie în caz de nevoie.

Din informaţii neoficiale – Poliţia Neamţ nu a dat încă niciun comunicat! – este vorba despre un scandal major care a avut loc între un ţigan şi socrul acestuia, soldat deja cu două victime, din care un bărbat cu o rană urâtă la cap. La faţa locului se află echipaje de la Poliţia Tîrgu neamţ şi au fost trimise şi ambulanţe.

Reamintim că de ani buni – şi Vestea a publicat mai multe articole pe acest subiect – în Tîrgu Neamţ este foarte valabilă expresia „ţiganii fac legea”. Localnicii majoritari dar şi turiştii sunt terorizaţi de găştile de derbedei şi cerşetori. Mai mult, periodic şi între clanurile de ţigani (din Tg, Neamţ şi Vânători) izbucnesc scandaluri fie de la împărţirea zonelor de cerşit, fie de la alte motive, inclusiv de la femei.

Vom reveni.

D.V. – foto: arhivă

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns