Al doilea nemţean mort în iadul din clubul bucureştean! Costi Ignat s-a dus după Adrian Rugină!

11220056_994962273878462_4404192465684237020_nLa doar după câteva ore după ce s-a aflat de primul nemţean care a murit în iadul incendiului de la Clubul Colectiv din Bucureşti, opinia publică din Neamţ e şocată: un al doilea nemţean, Costi Ignat, şi-a găsit sfârşitul în acea nenorocire.

Cititi si: Rocker absolvent de „Rareş”, mort în nenorocirea din Bucureşti

„Of, Doamne! Acum am aflat ca a murit si Costi Ignat! omul cu care am impartit anii frumosi de rock ai mei cu trupa Teuton. Cu el si cu Adi Necula. Of of of. Pling ca un prost pentru prostiile altora. Dumnezeu sa te odihneasca prietene! Si iti multumesc pentru amintirile tineretii mele. Trebuie sa se schimbe ceva in Romania asta. Am luptat prea cu inima ca sa se intample porcariile astea”, a fost anunţul făcut pe internet de folkistul Adrian Bezna.

Costi Ignat era mutat de ani buni în Bucureşti. Era bateristul trupei MONARCHY BAND.

Cititi si: Rocker absolvent de „Rareş”, mort în nenorocirea din Bucureşti

Ca un făcut, cei doi nemţeni morţi în tragedie au numere de ordine consecutive în lista morţii de la Medicină Legală. ” La INML, Adrian Rugina e pe pozitia 17 iar Costi Ignat pe 18. Amindoi din Piatra Neamt. Amindoi doi extrordinari muzicieni. Amindoi doi bateristi de exceptie. Amindoi doi prieteni de care mi era dor si cu care trebuia sa ma intalnesc! offffffffff”, spune acelaşi Adi Bezna.

D.V.

cop ignat

 

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns