Al 2-lea caz de Coronavirus POZITIV confirmat oficial în Neamț


Later edit – Confirmare oficială de la Prefect
„Acum pot confirma. Femeie de 64 de ani, din Bicaz, aflată în autoizolare dar deja internată la Spitalul Judeţean Neamţ, de câteva zile”, a declarat prefectul de Neamţ, George Lazăr care a răspuns apelului telefonic de la Vestea, în urmă cu câteva minute. Pacienta este transferată în acest moment, cu izoleta, la Spitalul de Boli Infecţioase Iaşi.

Un al doilea caz de Coronavirus a fost confirmat oficial în județul Neamț, de testele efectuate la Iași, informează surse neoficiale din Spitalul Județean Neamț. Este vorba despre o femeie de circa 60 ani, revenită în țară din Italia. La momentul recoltării probelor, femeia era deja internată în Spitalul Județean Neamț, patologia ducând clar la suspiciunea de infectare cu Coronavirus, de asta fiindu-i și prelevate analizele.

DSP Neamț și Prefectura județului nu au anunțat nimic oficial, așa cum s-a întâmplat și la primul caz de Coronavirus din Neamț (o femeie din zona Roman), explicația de atunci fiind că întâi sunt anunțate autoritățile naționale, conform procedurilor foarte stricte, și abia apoi opinia publică nemţeană.

Numărul total al cazurilor confirmate de Coronavirus a ajuns în România la 95.

Vom reveni.

Citeste si Nebunie la Neamţ! Cazul Milea poate trimite în autoizolare pe toţi cei din CJSU şi CL Piatra Neamţ
Încă 35 de români intră în carantină la Neamţ! Vin din Italia, zona roşie. Nu-s toţi nemţeni…
Parlamentarii PNL Ţapu şi Leoreanu, în autoizolare!
Neamţ: 60 în carantină, 450 în izolare la domiciliu

Daniel VINCA

 

 

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns