Ajutor nesperat pentru Primărie şi Urban! Căruţaşi rromi cosesc iarba dintre blocuri!

Fotografiile de mai sus sunt mai mult decât elocvente şi înfăţişează un adult şi doi adolescenţi care cosesc iarba dintre blocurile din Piatra Neamţ. Zona de acţiune este între străzile Rozelor şi Stamatin.

Căruţaşul era pe post de cosaş iar ajutoarele sale încărcau iarba în căruţă.

Activitatea de întreţinere a spaţiilor verzi din Piatra Neamt este atributul Primăriei care acţionează, pe acest gen de activităţi, prin intermediul firmei Urban cu care are contract de prestări servicii. Este evident că harnicii din fotografii nu sunt ai Urbanului, şi din cauza utilajului de transport dar şi pentru că… fotografiile au fost realizate …duminica după-amiaza când cei de la Urban nu prea sunt văzuţi în teren la astfel de activităţi.

Pur şi simplu, spre bucuria cetăţenilor din zonă, rromii care au nevoie de fân pentru cai fac treaba Primăriei şi a Urbanului. Cititorul care ne-a remis fotografiile conexe acestui text a relatat că le-a oferit un pahar cu apă cosaşilor voluntari şi că speră ca zona întreţinută de aceltia să nu se regăsească în facturile decontate de Primărie Urbanului…

D.V.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns