Ajutaţi-l pe Florin! Vrea o domnişoară cu poftă de măritiş şi donaţii de 15.000 RON pentru nuntă cu 20 nuni!

Nemţeanul Florin Manasă din comuna Rediu are toate şansele să devină mai cunoscut pe internet decât celebrul Cristi (cel cu faza cu câinele alb care îl trage de ciubotă).

0Florin de la Rediu duce pe net o campanie foarte activă de găsire a jumătăţii cu care să formeze un cuplu în viaţă şi în faţa lui Dumnezeu. Postarea alăturată (deja distribuită la greu de unii binevoitori) arată cum tânărul are intenţii serioase, căutând, odată cu mireasa visurilor, şi fondurile necesare pentru o nuntă ca-n poveşti, musai cu 10 perechi de naşi: „BUNA SEARA CAUT O FATA DOMNISOARA PENTRU CASATORIE SINT NASCUT PE 29 04 1975 SINT PIATRA NEAMT COMUNA REDIU PINA PE 13 MARTIE SA FAC LOGORNA SEPTEMBRIE SA MA CUNUN SI PUI 20 DE NUNI TREMBUE 15000 RON PENTRU NUNTA COD RO 40CECENT 3108 RON 0577692 AJUTATIMA CINE DORESTE PUTETI SA TRIMITETI SI PRIN POSTA MANASA FLORIN PIATRA NEAMT COMUNA REDIU” (24 ianuarie).

Iar de la respectiva postare, flăcăul nu a stat cu mâinile în sân, anunţând pe facebook, de câteva ori pe zi, că oferta sa este în continuare valabilă. Câteva exemple mai jos:

Florin nici nu este un tip foarte pretenţios. Dovadă că oferta sa nu se adresează doar fetelor care ar face acest pas în premieră, el vizând un target mult mai larg: domnişoare dar şi femei divorţate dar şi văduve care ar avea nevoie de consolore.

zz

Deocamdată nu şi-a găsit jumătatea dorită. Drept e că Florin de la Rediu este perseverent, el realizând zilnic câteva postări în care reînnoieşte oferta dar anunţă şi alte evenimente importante din viaţa lui: că e singur acasă, sau că îi expiră unităţile de pe cartelă, sau că se uita la televizor etc.
Dar şi lumea e răutăcioasă. Dovadă că, din când în când mai este luat peste picior de câte unul care comentează explicându-i că nu toate fetele stau lipite de computer sau – ce oameni! – care-l trimit la şcoală să mai înveţe limba română.

y

Oameni răi, nu? Dar Florin nu abandonează. Dovadă că, din alte postări, ar trebui să se înţeleagă cum ar arăta domnişoara (sau văduva sau femeia divorţată din visele lui) şi, de asemenea, care îi este personalitatea lui…

Aşa că ajutaţi-l pe Florin! Băieţi, daţi-i un sfat, o sugestie! Fetelor, îl găsiţi AICI!

Daniel VINCA

cop florin rediu

Lasă un răspuns