Agnes Toma, solidară cu cei nemulţumiţi de fiscalitatea excesivă şi ghişeele neprietenoase  

agnes5

Cunoscuta creatoare de modă şi investitoare în domeniul fashion, Agnes Toma este solidară cu cei care critică aroganţa statului român, a fiscului, a altor instituţii care par a fi fost inventate doar pentru a pune beţe în roare investitorilor.

agnes2

Agnes Toma cu Certificatul de Furnizor al casei Regale a României

Într-o postare pe contul personal de facebook, Agnes Toma preia câteva fragmente din scrisoarea unui tânăr ieşean care care exprimă toate aceste nemulţumiri.
„Am muncit cu bucuria si energia pe care numai tineretea ti-o dau, si pentru ca am avut cap si maini dibace am produs cat pentru a hrani cei 121 de fii ai tai ce mi-au fost angajati in anii astia. Si din banii pe care i-am facut vanzand roadele muncii mele ti-am pus lunar pe masa o parte frumusica. I-ai luat de fiecare data fara macar sa zambesti. Si daca am fost stramtorat si nu i-am avut mi i-ai luat tu singura din buzunar (…).
Tot ce ti-am cerut a fost sa ma lasi sa muncesc si as fi impartit cu tine roadele cu bucurie. Sunt tanar, inteligent, doritor sa muncesc, si unde imi pun mintea si mainile ramane ceva in urma. Tu esti cea care m-ai transformat intr-un etern mester Manole. Si ca sa nu se naruiasca peste noapte ce am cladit, am zidit in temelii multe din cele ce imi erau dragi. Si cand politicienii tai se lauda ca edificiul a mai crescut cu un procent, nu spun ca in el sunt inchise suflete si sacrificii ale unor fraieri ca mine” – este pasajul preluat şi postat de Agnes Toma.

Scrisoarea ieşeanului este mai lungă şi a fost preluată de diverse publicaţii care au pus diverse titluri. Unul din titlurile sugestive este <<Revoluţie pe internet: România, vei muri bătrână şi singură”.

D.V.

Lasă un răspuns