Aghezmuiţi la volan

alcool volanCâţiva conducători auto au fost depistați în acest week-end, de polițiști, în timp ce conduceau maşinile sub influența alcoolului.

Astfel, În ziua de 04.07.2014, în jurul orei 18.00, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Neamț, în timp ce acționau pe DN 15, în localitatea Săvinești, au depistat în trafic un băcăuan de 42 de ani, care conducea un autoturism pe drumul public fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În ziua de 04.07.2014, în jurul orei 22.30, polițiștii din cadrul Poliției orașului Roznov au constatat că pe DJ 156 A, pe raza anexei Chintinici a avut loc un accident rutier, soldat cu pagube materiale și în care a fost implicat un bărbat de 26 de ani, care fiind sub influența alcoolului, a pierdut controlul mopedului pe care-l conducea și a căzut de pe acesta, autoaccidentându-se.

În ziua de 05.07.2014, în jurul orei 08.00, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Neamț, în timp ce acționau pe DJ 156A, în localitatea Roznov, au depistat un bărbat de 44 de ani, din Piatra Neamț, care conducea un autoturism pe drumul public fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În toate cele trei cazuri, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

vestea.net / sursa: comunicat Poliţia Neamţ

Lasă un răspuns