AGAmanii ApaServ, iar în şedinţă! Obsesia „capul lui Dughir”, din nou pe ordinea de zi!

Membrii AGA Apaserv se întâlnesc din nou în şedinţă, luni, 7 decembrie 2015, de la ora 15, ordinea de zi fiind cea de mai jos:

Image 1

La punctul 2 se întâlneşte aceeaşi preocupare obsedantă pentru „reexaminarea art. 23, lit c din actul constitutiv al societăţii”, un astfel de draft de modificare fiind prezentat la o şedinţă anterioară de 2 consilieri judeţeni PSD (11 noiembrie 2015) şi nefiind votat de plenul AGA.

Aşa cum vestea a mai informat (vezi AICI AGAMANII Apaserv convocaţi cu o ordine de zi DISCUTABILĂ! Şi ILEGALĂ!) cineva (PSD Neamţ?) ţine cu tot dinadinsul să fie introdusă o modificare cel puţin ciudată prin care managerul să aibă răspunderi mai mari decât cele actuale, inclusiv să poată fi tras de mânecă şi pentru responsabilităţile clare şi legale ale altora.

Celebrul paragraf – „(…) responsabil de implementarea programelor de investiţii, va întreţine, moderniza, reabilita şi extinde reţelele de alimentare cu apă şi canalizare pe riscul şi răspunderea sa. Realizarea acestor responsabilităţi se va face prin stabilirea indicatorilor de performanţă care pot monitoriza implementarea sistemului, stabiliţi de către Consiliul de Administraţie, avizat de către Adunarea generală a Acţionarilor în şedinţă extraordinară şi de către Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară AQUA Neamţ” – dorit a fi introdus în statut ar însemna că managerul să preia răspunderile constructorilor sau ale diriginţilor de şantier de pe lucrările de investiţii.

Cum pe unele lucrări sunt deja unele probleme, înseamnă că, la vedere, cineva vrea să pregătească un motiv numai bun de atac la adresa actualului manager.

25776_383118058051_7691081_nRămâne de văzut cu ce draft de modificări vor veni acum cei care doresc această schimbare prin statut şi, la fel de interesant este că actuala şedinţă este convocată de preşedintele C.A., Florin Cucu. Anterior, vestea.net a publicat o altă solicitare de convocare e şedinţei (care fusese postată şi pe siteul ApaServ), da, e vorba de acel documentat printat peste care fuseseră făcute adăugiri cu pixul. „Teza” cu modificările la statut e prezentă şi în actuala convocare şi în cea veche (nesemnată de iniţiatori), semn că actualul preşedinte C.A., Florin Cucu are trăiri şi propuneri similare – în cuget şi simţiri – cu unii consilieri judeţeni PSD. Drept că mentalul colectiv îl plasează în acelaşi grup social-democrat, bine ancorat în actuala echipă de conducere PSD Neamţ, cu rădăcini dinspre Tîrgu Neamţ.

Vom reveni. 

D.VINCA

cop aga

 

Lasă un răspuns