Afloari și Ungurianu întregesc plenul CJ


Începând de astăzi, Cristian Ungurianu (PMP) și Mihai Afloari (PSD) au început mandatul de consilier județean. Validarea celor doi a fost făcută de plenul CJ în ședința de lucru încheiată cu puțin timp în urmă. Cei doi consilieri județeni vor ocupa locurile rămase vacante după demisia Andreei Coman Alexandrescu, respectiv a lui Vasile Murariu, ultimul din cauza stării de sănătate.
De altfel, președintele CJ Ionel Arsene a avut și o scurtă intervenție, în care i-a mulțumit public lui Murariu pentru activitatea pe care a depus-o în toate cele patru mandate și i-a transmis însănătoșire grabnică.


După depunerea jurământului, cei doi proaspeți consilieri județeni au mulțumit celor ce le-au acordat încrederea și și-au exprimat convingerea că în următorii patru ani vor duce la îndeplinire toate sarcinile care le vor fi trasate.
Pe ordinea de zi a ședinței de astăzi au fost înscrise inițial 43 de proiecte, ulterior fiind adăugate altele șase. La întâlnirea de lucru au absentat motivat consilierii liberali Monica Anton și Florin Hopșa.

Alex SÎRBU

One thought on “Afloari și Ungurianu întregesc plenul CJ

Comments are closed.