„Afacerea Est”, proiecție de gală cu actori de la TT

Mâine seară, cu începere de la ora 20.00, la Cinema „Dacia Panoramic” va avea loc proiecția de gală a peliculei „Afacerea Est”, în regia lui Igor Cobileanski.
Cu acest prilej, în sală se vor afla actorii principali – Ion Sapdaru si Anne Marie Chertic,  născută la 7 septembrie 1968, în Piatra Neamţ. Mai trebuie remarcat și faptul că din distribuție fac parte și doi actori ai Teatrului Tineretului – Cezar Antal și Florin Mircea jr.
Comedia prezintă povestea unei prietenii conjuncturale dintre doi moldoveni, Marian (Constantin Pușcașu), un intelectual de provincie, și Petro (Ion Sapdaru), un oportunist plin de idei. Cei doi se avântă într-o călătorie nebunească în căutarea banilor necesari pentru a-și îndeplini visurile: Marian vrea să se căsătorească cu Veronica (Anne Marie Chertic), în timp ce Petro își dorește o macara pe care s-o închirieze. Ei decid să devină parteneri de afaceri și încep să lucreze la un plan: să vândă un vagon de potcoave. Planurile li se dau peste cap, dar cu toate acestea Marian și Petro nu își pierd optimismul și încearcă alte metode de a se căpătui.

Alex SÎRBU

Lasă un răspuns