Afacerea Covid! Spitalizare de 12.000 lei cu tratament ciudat; insulină administrată unui ne-diabetic!

12.060 de lei este nota de plată (decontul) pe care Spitalul județean Neamț urmeayă să o încaseze pentru perioada de internare și tratamentul oferite unui pacient de tipul Covid 19, deși sunt suficiente semne de întrebare dacă a fost într-adevăr vorba de respectiva problemă – anunță TVM Neamț, după o documentare aplicată, cu declarații VIDEO și documente oficiale.

După cum se observă, din cei peste 12.000 lei, doar vreo 600 de lei sunt justificați concret (hrană, analize de laborator, administrare de medicamente și materiale sanitare), diferența de 11.453 fiind trecuți la „cheltuieli aferente spitalizării”. O fi vorba de cazarea  ]n spital pentru 20 de zile, adică mai bine de 550 lei pe zi?

Mai mult, după cum declara pacienta pentru TVM Neamț, i s-au recoltat de 4 ori teste pentru Covid 19 iar rezultatele au fost: „negativ, neconcludent (?), negativ, negativ”.

Întregul articol, AICI.

Daniel VINCA

Comentarii Facebook

One thought on “Afacerea Covid! Spitalizare de 12.000 lei cu tratament ciudat; insulină administrată unui ne-diabetic!

  1. Astea sunt problemele care trebuiesc rezolvate la spital!Ce fel de factura este aceasta in care nu sunt detaliate cheltuielile de spitalizare?!

Lasă un răspuns