Adrian Niţă a spus DA! Definitiv şi irevocabil!

Unul din cei mai cunoscuţi burlaci din Piatra Neamţ – Adrian Niţă, membru al Departamentului  de Control al Preşedintelui CJ Neamţ, purtător de cuvânt PSD Neamţ – şi-a pus pirostriile cum se spune popular. Fotografii de la şedinţa foto conexă cununiei au fost postate pe internet de aleasa inimii sale, Alina Mihaela.

Fotografiile arată un cuplu determinat, pozitiv, cu Adrian râzând sănătos şi cu Alina Mihaela cu un zâmbet elegant.

O simplă căutare pe net arată că proaspăta doamnă Niţă este absolventă de Drept iar postările ei dau de înţeles că ar fi judecător, ceea ce înseamnă că DA-ul spus de Niţă ar fi unul definitiv şi irevocabil, fără drept de apel.

Acelaşi internet arată o Alina Mihaela care are păreri total diferite faţă de propaganda PSD în ceea ce înseamnă Justiţia, astfel că probabil discuţiile despre Statul paralel din proaspăta familie Niţă nu pot fi decât super interesante. Privirea hotărâtă a doamnei arată însă că Adrian Niţă are toate şansele să vadă un astfel de subiect în toată complexitatea lui. Ca să nu spunem că Adrian Niţă nu are nicio şansă… să nu revină pe drumul cel bun…

Lăsând gluma la o parte, surse apropiate cuplului spun că nunta este programată pentru anul viitor. Imediat după cununia care a avut loc în urmă cu câteva săptămâni, mireasa a trecut şi printr-un moment de doliu şi cu atât mai mult o astfel de programare pare mai mult decât rezonabilă. Aceleaşi surse care au ţinut să facă atentă Redacţia Vestea despre imaginile postate aseară au ţinut să le transmită şi urarea de „Casă de piatră cu multe glasuri de copii!”.

Daniel VINCA

Comentarii Facebook

One thought on “Adrian Niţă a spus DA! Definitiv şi irevocabil!

Lasă un răspuns