Adrian Năstase propune concedierea a 25% din bugetari

Fostul premier Adrian Năstase a declarat joi, la Antena 3, că în opinia Guvernul ar trebui să reducă cu 25% numărul bugetarilor.

„In Romania sunt, in momentul de fata, 1,25 milioane de bugetari. Cand eu eram premier erau 800.000. Cred ca o reducere de 25% a numarului bugetarilor ar insemna o economie reala in banii de la buget. Tonner-ul si celelalte hartii, astea nu fac economii”, a declarat Năstase.

El a adăugat că este „evident” o măsură nepopulară, însă „e nevoie de masuri mult mai radicale” si ca actualul Guvern ar putea sa adopte o asemenea masura pentru că se afla intr-un moment politic prielnic:

„PNL si PSD sunt la guvernare, deci nu este nicio sansa ca o astfel de masura radicala sa fie jucata de unul impotriva celuilalt in vederea alegerilor”, a explicat Năstase.

Fostul premier a adăugat: Cand am fost popular, am pierdut alegerile, poate ca fiind nepopular le-as castiga”.

sursa – POG

One thought on “Adrian Năstase propune concedierea a 25% din bugetari

 1. 50% este mai aproape de realitate.La fel si salariile aberante ale acestor bugetari corupti si mega incompetenti din cauza carora datoria externa publica a Romanicei a ajuns la 150 miliarde euro,adica suntem in FALIMENT.
  Toti acesti bani luati degeaba,cu nemiluita si NEMUNCITI au ajuns intr-un consum de lux aberant pe care il vedem peste tot in aceasta tara:vile,masini de lux,excurisii de lux si bani cu nemiluita.

  Tot cu 50% trebuie taiate salariile celor din MAI/SRI/PARCHET/DIICOT care au transformat aceasta tara intr-un stat mafiot.
  Nu are sens sa mai spun de desfiintarea pensiilor militare/speciale halucinante ale acestor hoti si smenari care au traficat si vandut aceasta tara pana la falimentul ei.

  FALIMENTUL statului securisto mafiot se apropie.Din pacate tot prostii indolenti si indiferenti de cetateni esuati platitori ai acestui stat la fel de asuat vor primi nota.

  Lipsa simtului civic combinat cu lipsa pretentiilor fata de cum le sunt cheltuiti banii aici ne-a adus.

Comments are closed.