Adrian Botez (ŢÂŢĂ) l-a demis pe şeful Poliţiei Capitalei / vestea.net anticipase “decapitarea” de pe 6 iulie

tata

Eliberarea a la Garcea a nemţeanului Adrian Marin Botez (zis Ţâţă), DIN GREŞEALĂ, din arestul Poliţiei Capitalei l-a costat funcţia pe comandantul Poliţiei Bucureşti, Mihai Pruteanu.
Deşi iniţial ofiţerul fusese doar atenţionat de IGPR, acesta a fost eliberat ieri din funcţie, la cererea sa. “La cerere, ca să fie toată lumea mulţumită, să nu fie mai rău”, a subliniat un cunoscător al sancţiunilor cu şi fără mănuşi, din sistem.
“Decapitarea” Poliţiei Capitalei drept “răsplată” pentru gafa ca din filmele cu proşti a fost anunţată de vestea.net, în exclusivitate, încă din data de 6 iulie (vezi foto). Spectaculoasa şi controversata eliberare din arest a nemţeanului Adrian Botez (zis Ţâţă) are toate şansele să stârnească un cutremur în Poliţia Română. Deja se pregătesc hârtiile pentru schimbări la nivelul conducerii Poliţiei Capitalei (din arestul căreia Ţâţă a fost pus pe liber… din greşeală) şi tot mai multe informaţii acreditează ideea că nici şefii Poliţiei Române nu se simt mai bine”, scria în urmă cu două săptămâni şi jumătate această publicaţie.
Alţi trei poliţişti cu funcţii importante din Poliţia Capitalei şi doi agenţi de Poliţie sunt vizaţi de cercetare prealabilă iar rezultatul verificării administrative a fost deja remis şi procurorilor care anchetează această ciudată eliberare.
Nemţeanul Botez a fost invitat să iasă din arest, chiar de poliţişti, la câteva ore după ce tocmai fusese condamnat la 12 ani de închisoare în dosarul tentativei de asasinat căruia îi căzuse victimă, în Bacău, Dumitru Mironescu.
Conform variantei oficiale difuzate de Poliţie, cei din arest au citit greşit documentul primit de la instanţă.

vestea.net

 

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns