Administraţie HORROR: “Mi-e GROAZĂ când se apropie şedinţa de Consiliu Judeţean”

cj2

Şedinţele de la Consiliul Judeţean Neamţ conduse în maniera caracteristică de preşedintele Culiţă Tărâţă au ajuns motiv de coşmar. Asta trăieşte şi recunoaşte vicepreţedintele CJ Neamţ, Emilia Arcan, după cum a precizat în cadrul emisiunii VESTEA ALERT de la Tele M Neamţ.

“Mi-e groază când se apropie şedinţa de Consiliu Judeţean”, a spus Arcan. Motivul groazei este dat de maniera violentă de limbaj, de discursurile condimentate cu insulte şi epitete, iscate şi dezvoltate, de cele mai multe ori, chiar de şeful administraţiei judeţene. Culmea este, după cum a precizat aceeaşi sursă, că şi „regizorul” acestor şedinţe etichetate de toată presa locală ca fiind “bâlci”, “panaramă”, “circ” este convins că sare calul în astfel de situaţii. „Să ştiţi, că aşa, în discuţii mai directe, cu mai puţini oameni de faţă, domnul Tărâţă recunoaşte că nu e bine ce face”, a mai spus Emilia Arcan.

vestea.net

One thought on “Administraţie HORROR: “Mi-e GROAZĂ când se apropie şedinţa de Consiliu Judeţean”

  1. DE CE SA VA FIE GROAZA, STIMATA DOAMNA? DACA TOT VEDE TOATA LUMEA CA DOMNU CULITA VA TRATEAZA CA PE ARGATII LUI DE LA FERMA DE CE NU AVETI TUPEU SI SA-I SPUNETI IN FATA ASTA CEI CARE NU SUPORTATI CA ARENDASUL ASTA SA VA TRATEZE CA PE SLUGI?

Lasă un răspuns