Adevărul: „Andrușcă, Ministrul activității nule, nu va fi remaniat!” Este protejat de…

Nemțeanul Daniel Andrușcă ar avea șanse să scape de o eventuală remaniere în ciuda unui palmares ministerial sub-mediocru și a acuzelor cvasi-generale de analfabetism funcțional, anunță Adevărul citând surse neoficiale apropiate de PSD.

Jurnalistul Sebastian Zachmann de la Adevărul îl numește pe Andrușcă „Ministrul activității nule”, demontând astfel dintr-un singur condei odele (pe ochi frumoși?) dintr-o publicație centrală și un site nemțean care, cu o frecvență ritmică, titrează despre realizări de răsunet mondial…

<<Nici ministrul Economiei, Dănuţ Andruşcă, în ciuda activităţii nule, nu va fi remaniat, în pofida faptului că există mai multe nemulţumiri chiar în PSD. Surse politice au explicat pentru „Adevărul“ că Ionel Arsene, liderul PSD Neamţ, care l-a propulsat pe Andruşcă la minister, nu vrea să numească pe altcineva. Ionel Arsene este unul dintre oamenii de încredere ai lui Dragnea>>, scrie Adevărul într-un articol în care dezvoltă informația că Liviu Dragnea i-a cerut premierului Viorica Dăncilă să facă o evaluare pentru fiecare ministru în parte, în perspectiva unei posibile remanieri guvernamentale.

Ministrul de la Neamț este pomenit într-un capitol din articolul <<Dragnea pregăteşte remanierea de toamnă. Ce miniştri sunt vizaţi>>, intertitlul de deasupra paragrafului respectiv fiind <<Daea, Andruşcă şi Carmen Dan, intangibili>>.

Rândurile referitoare la cei doi colegi de paragraf ai lui Andrușcă sunt următoarele: <<Deşi Ministerul Agriculturii n-a fost capabil să ia măsuri pentru prevenirea pestei porcine, care a lăsat mii de români fără tradiţionalul porc de Crăciun, Petre Daea este de neatins. La fel şi Carmen Dan, deşi imaginile cu jandarmii lovind protestatari paşnici au pătat serios imaginea Ministerului de Interne. „Nu putem vorbi de o vină a ministrului. Sunt absolut convins că în 10 august instituţiile statului n-au greşit cu nimic. Jandarmii şi-au făcut datoria. Pentru 10 august sunt suficiente elemente să spunem că a fost o tentativă de lovitură de stat. Au fost proteste finanţate“, a spus Dragnea, la Antena 3. Carmen Dan este mministrul în care liderul PSD are cea mai mare încredere. „Dragnea vrea să o apere până în pânzele albe pe doamna Dan, pe care el a propus-o, iniţial ca premier, ulteiror ca ministru de Interne“, a replicat Gabriela Firea>>.

Irina Popa
sursa foto – Facebook

Comentarii Facebook

One thought on “Adevărul: „Andrușcă, Ministrul activității nule, nu va fi remaniat!” Este protejat de…

  1. Ce ne facem oameni buni ca nu mai poate scapa tara de prosti si hoti.Dupa ce ca sosetuta a facut cea mai penibila propunere de ministru(simbolul moldovenilor prosti) acum in loc sa-si ceara scuze ca a incurcat tara cu acest individ o tine langa si il protejeaza.Acesta este castigul lui Arsenie pentru a o latra pe Firea, castig garantat de Dragnea.Nu degeaba spune proverbul ca Stefan Cel Mare a murit de oftica:a vrut sa faca din unii moldoveni zimbri si au iesit BOI.

Lasă un răspuns