Adevărul: Andrușcă, LIBERAREA!

Dănuț Andrușcă ar urma să scape de calvarul de a mai fi Ministru, făcând parte din lista miniștrilor care ar urma să fie schimbați după ședința CEX PSD de astăzi, anunță Adevărul.

<<În prima linie a celor care ar urma să fie înlocuiţi este şi ministrul Economiei, Dănuţ Andruşcă, politician considerat de fostul său coleg Adrian Ţuţuianu atât „ de prost încât nu poate asculta mai mult de cinci minute când vorbeşte cineva cu el“, dar care e susţinut de unul dintre apropiaţii lui Dragnea, Ionel Arsene (şef PSD Neamţ)>>, spun cei de la Adevărul într-un articol în care anunță mai multe nume de miniștri care ar urma să fie „liberați” din funcții.

Nu este prima dată când Andrușcă este anunța ca remaniabil. Până acum nu a fost schimbat dar la fel de drept este că nici nu a avut loc remanierea anunțată de către PSD de câteva luni. Ceilalți miniștri care au părăsit Guvernul în ultimele luni au făcut pasul respectiv în urma unor decizii/acțiuni/scandaluri punctuale.

Vestea a folosit cuvântul LIBERARE în titlu dintr-un motiv evident: este termenul utilizat când cineva scapă din pușcărie sau (pe vremuri) din armată, fiind evident că pentru „Dănuț al nostru” povara de a fi ministru fiind o haină prea mare pentru el. Ironizat de marea majoritate a presei românești pentru (anti)talentul de a tampona consoane, numit ba „nalafabet funcțional”, ba „nearticulat”, Andrușcă s-a bucurat de presă favorabilă în doar două gazete, dintre care una Evenimentul Zilei (despre care și într-un document al Parchetului se spune că aparține, de fapt, Elenei Udrea).

La modul ironic, evident, unii jurnaliști din presa centrală spun că Andrușcă ar trebui să nu fie schimbat pentru că nu vor mai avea așa subiect…

D.V.
sursa foto – ziare.com

 

 

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns