“Adevăratul agent al KGB din Neamţ” dat în primire de protestatarul Ţuburlui. E vorba  de ex-colonelul SRI…

corduneanu2c

Ce poate fi mai jenant pentru un fost angajat al unui serviciu secret decât să ajungă subiect de discuţii, de cancan, de ironie în public? E povestea ridicolă şi reală pe care o trăieşte fostul colonel de Securitate şi de SRI Dan Corneliu Corduneanu care, spre deosebire de ofiţerii activi care au deviza “Patria apriori”, de când lucrează în firme ale familiei preşedintelui CJ Neamţ slujeşte sub deviza “Tărâţă apriori”.

Statutul de slujitor la curtea lui Culiţă Tărâţă este confirmat, pentru ex-colonelul Corduneanu, şi de protestatarul Mihai Ţuburlui care, într-o postare pe facebook (https://www.facebook.com/tuburlui.mihai/posts/583758655062743) îl încondeiază ca la carte pe respectivul.

Postarea care adună likeuri şi distribuiri conţine un pasaj întreg referitor la Corduneanu şi la televiziunea familiei Tărâţă, administrate de o firmă în care, oficial, fostul SRI-ist are funcţie de conducere. Mai mult, plecând de la denumirea respectivei televiziuni, care aminteşte de simboluri sovietice, Ţuburlui îi mai pune una în cârca celui care a parasite SRI pe uşa din dos: “adevăratul agent KGB în judeţul Neamţ”.

Iată respectivul pasaj postat pe facebook, fragment care umileşte cum nu se poate mai rău pe un fost salariat al unui serviciu secret: <<“Vezi ca dobitocul ala de ieri, mosulica care se da revolutionar, Adrian Martin, e omul lui Tarata-Corduneanu. Corduneanu e fostul director al SRI Neamt, dat afara din sistem impreuna cu alti 11 complici tot din SRI, pentru ca-i fabricase lui Radu Timofte un dosar fals de agent KGB.
Ai grija, ca astia ai lui Corduneanu sunt cu ochii pe tine!”
Eu:
Daca dai cu ochii de Corduneanu spune-i ca ma doare la basca de el, SRI-il lui si de toti sclavii lui de la EST Tv. Crede Corduneanu, ca eu nu stiu ca el este adevaratul agent al KGB in judetul Neamt? EST Tv, televiziunea pe care o patroneaza din spate, oare de ce poarta denumirea asta? De ce EST si nu VEST Tv? Sau mai bine Nord-Est Tv, ca judetul Neamt, geografic vorbind, se afla in nord-estul tarii. Indivizi sau sclavi de teapa lui Corduneanu ori Culita Tarata mananc la micul dejun. Sunt niste batranei retarzi. Sunt pe ultima suta de metri ai vietii, iar orizontul lor se ingusteaza pe zi ce trece>>.

În judeţul Neamţ este de notorietate publică faptul că ex-şeful SRI Neamţ conduce “Cazarma TV” (adică postul tv şi un site aparent anonim) care, după modelul Pravda, şterge pe jos cu “duşmanii de clasă” ai lui Culiţă Tărâţă.

D. VINCA

(eu semnez cu numele meu real, nu fac ca acei “curajoşi” de pe siteul dirijat de Corduneanu & Tărâţă, care semnează cu nume de împrumut)

DECONSPIRAT! Foto cu fostul şef SRI Neamţ, Corneliu Corduneanu!

Emoţii la Est TV / Disponibilizări? Tăieri de lefuri?

Dar cu mama moartă a jurnalistului ce-aţi avut?

Fost şef SRI şi alţi locotenenţi ai lui Culiţă Tărâţă, atac dur la SIPI Neamţ

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.