Adevăr crunt spus de un fost şef al Poliţiei Locale: „Etnobotanice în şcoli, droguri, prostituţie, poliţişti în cârdăşie cu interlopii!”

Situaţia infracţională din judeţul Neamţ este departe de statisticile festiviste ale IPJ-Tablan, oraşul Piatra Neamţ fiind un adevărat Paradis al infractorilor şi interlopilor – acest mesaj foarte crunt nu vine de la vreun cetăţean oarecare ci de la un fost şef al Poliţiei Locale Piatra Neamţ, om care cunoaşte foarte bine situaţia din teren.

Ştefan Vornicu (fost director adjunct la Poliţia Locală Piatra Neamţ) vorbeşte pe şleau despre amploarea luată de traficul de droguri şi de prostituate, despre consumul de etnobotanice din şcoli, despre faptul că „unii poliţişti sunt în cârdăşie” cu interlopii. Aceste comentarii au fost făcute de Vornicu drept comentarii la articolul <<Piatra Neamţ, din nou SUB TEROAREA INTERLOPILOR>> publicat ieri de Vestea.net.

Mai jos, afirmaţiile făcute de fostul şef de la Poliţia Locală:

Vornicu Stefan Buna treaba asa trebuie sa fie dati toti in vileag , Piatra Neamt e mai ceva ca in Ferentari unii politisti sunt in cardasie cu ei
Vornicu Stefan Nemteni aveti noroc de unii ziaristi care isi fac serios treaba
Vornicu Stefan Chitic ce face , el pastoreste acest oras pe care la distrus , e grav ce se intampla scolile sunt pline de etnobotanice , droguri , cersetoria e la ea acasa, prostitutia e la rang de cinste, camataria luata ca afacere legala si multe altele.

Ştefan Vornicu a părăsit funcţia de director adjunct la Poliţia Locală Piatra Neamţ în 2013, după un eveniment rutier în care a fost implicat în comuna Girov. Aflat la volanul unei maşini de serviciu, Vornicu nu a mai putut controla maşina care, într-o curbă, a ieşit în decor. Dincolo de leziunile uşoare suferite de acesta si de un pasager, problema a fost că el folosea maşina de serviciu în interes personal, fiind în timpul liber şi în afara oraşuui Piatra Neamţ.
La acel moment s-a speculat şi ipoteza că Vornicu era aşteptat la cotitură, că ancheta IPJ Neamţ a fost făcută foarte zelos, de parcă ar fi fost vorba de un infractor foarte periculos sau de parcă şoferul respectiv ar fi fost primul din judeţul Neamţ care făcea o deplasare personală cu o maşină de serviciu. Aceeaşi ipoteză susţinea că Vornicu începuse să deranjeze legăturile nu tocmai fireşti pe care unii din Poliţia Locală sau din IPJ Neamţ le aveau cu unii interlopi care controlau reţele de cerşetorie sau cu alţi invizi dubioşi şi că incidentul respectiv a venit mănuşă pentru îndepărtarea sa din sistem.
Daniel VINCA
Comentarii Facebook

3 thoughts on “Adevăr crunt spus de un fost şef al Poliţiei Locale: „Etnobotanice în şcoli, droguri, prostituţie, poliţişti în cârdăşie cu interlopii!”

  1. As fi tinut cont de afirmatiile acestui domn, in speta Vornicu, daca facea declaratiile fiind in functie.

  2. De ce te mai miri Daniele? Că dacă ne aducem bine aminte ia acum vreo 5-6 ani ne zicea mai marele poliției Piatra Neamț, tovarășul Șoric la o conferință de presă că cămătăria nu e infracțiune și că Măraru nu putea fi interlop doar din atâta lucru..

  3. poate un penibil politist , de la IPJ neamt , se autosesizeaza asupra amenintarilor facute in mediul on line de catre interlopi , ori de cate ori se deranjeaza musuroiul de la politia roman . capii lumii interlope sunt ei , alaturi de judecatorii si procurorii care-i protejeaza .

Lasă un răspuns