Adepții #BOICOT au dat năvală pe Vestea! Voturi fluviu la SONDAJ după articolul cu „turnătorul Dăscălescu”

Supărare maximă pe unii neo-marxiști după apariția în Vestea, dimineață, a articolului care informa că preotul Păvăleanu din Piatra Neamț a fost turnat la Poliție de regizorul Andrei Dăscălescu.

Au fost mai multe consecințe. Dincolo de faptul că unii comentatori foarte agresivi in exprimare au postat diverse mesaje pe facebook, în grupurile unde a fost postat articolul, brusc am remarcat și o creștere a interesului pentru sondajul din Vestea cu privire la intenția de vot pentru Referendum. În doar câteva ore, numărul celor care au bifat BOICOT a crescut de la 2-3 sute cât erau dimineață, la peste 2500 de oameni. Și astfel, „boicotagiii” au sărit de la cele 17-20 de procente în care se situaseră în ultimele zile, la peste 80 la sută.

Mai sus este una din fotografiile de moment realizate acum vreo oră. Între timp valul de voturi pro BOICOT pare să fi obosit și continuă în același trend constant voturile pro DA la Referendum…

Citeste si Regizorul Andrei Dăscălescu, TURNĂTORUL Preotului Păvăleanu

Ce nu au înțeles neo-marxiștii, dar este explicat în articolul de lansare a sondajului: nu considerăm acest exercițiu un sondaj în sens clasic (cu determinare sociologică a votantilor) ci doar un fel de test de mobilizare a taberelor implicate. Tabăra pro Referendum a arătat o mobilizare nu fenomenală dar constantă ca ritm, în timp ce tabăra pro Boicot (pro Dăscălescu) a vrut să facă o demonstrație de forță. Pot sta liniștiți, nimeni nu le va șterge voturile. Cel puțin semnatarul acestui text nici nu știe cum ar putea fi făcută o asemenea operațiune, din punct de vedere tehnic. Pluginul folosit la acest D POLL este nou, votarea e UN VOT PER DISPOZITIV (nu per IP), dar nu putem garanta că vreun priceput nu ar putea sparge setările modulului.

Revenind la comentariile foarte nervoase, dincolo de insultele revărsate, surprinde impresia că Dăscălescu e un fel de Sfânt în lupta cu politicienii. Nimic mai fals pentru cei care, făcând recurs la istoria ultimelor ani, își amintesc documente oficiale din care rezultă că Dăscălescu a primit finanțări generoase de la bugete publice decise de pixul PDL-istilor sau PSD-istilor. În unele cazuri s-au purtat chiar discutii despre deconturi ilegale, cu contracte si documente pe masă. Dar poate că e un subiect asupra căruia trebuie revenit pentru ca generația tânără, atât de avidă după modele demne de urmat să poată judeca / așa cum pretinde / în cunoștință de cauză…

Revenind, de data asta la referendum, ce uită neo-marxiștii care au mărit astăyi traficul de pe Vestea: sunt mulți (vedem după Referendum dacă mai mulți sau mai puțini) care nu fac atata gălăgie pe facebook sau nu dau atâtea clickuri la sondaje virtuale dar care dau cu ștampila. Pe bune!

D.V.

 

Comentarii Facebook

2 thoughts on “Adepții #BOICOT au dat năvală pe Vestea! Voturi fluviu la SONDAJ după articolul cu „turnătorul Dăscălescu”

 1. Dumnezeu sa-l Apere pe acest preot !
  Cinste lui . Voi merge sa particip la achitarea acestei amenzi , pe care numai interlopii in uniforma din neamt o puteau aplica .
  tot ei , incalcand legea , au facut publica identitatea ‘contravenientului” ?
  traficantii de droguri , care -si fac campanie prin scoli , ONG – stii i care fac acelesi mizerii – au fost sanctionati ?
  maimutoii de politisti folcloristi , care bat campii alaturi de manelisti , mimand cultura ( de canabis) , infasurati in tricolor
  ( pangarind insemnele nationale ) , pe unde sunt ?
  apropo , gunoaielor : acesti preoti ( putini ) cu har fac mai mult decat voi in protejarea tinerilor si copiilor vostri ( unii traficanti si consumatori de droguri ), avand comportamente antisociale , „exemple ” demne de urmat pentru societate .
  rusine sa-i fie nesimtitului care a sanctionat un preot pentru acest gest .
  si din acest caz avem un semnal de alarma pentru ce ne asteapta din partea „intelectualilor ” „toleranti ” .
  dupa 25-30 de ani de educatie neo-marxista , avem rezultatul .
  pe un blog , in care un preot cunoscut prezenta un punct de vedere cu privire la acest subiect , un „exaltat ” se exprima cam asa : „i-as baga cutitul in gat , nenorocitului de popa …” nici-un politist , procuror , judecator – nu s-a revoltat , nu s-a aratat siderat .
  cam acesta este generatia de maine . vinovata , generatia de astazi , care i-a educat .

 2. Pr Pavaleanu este un om și profesor care a format ani în șir elevi care acum slujesc în locuri și parohii ce sunt singurele puncte unde se mai vorbește și trăiește românește. Mă gândesc cu groaza la „toleranta” ce ne așteaptă în viitor din partea celor care astăzi se exprima cu atâta ura. Din fericire nu am văzut aceasta ura la susținătorii referendumului și dacă unii au afișat astfel de accente sunt nesemnificative fata de ce am citit pe net în aceasta perioada. Alipirea referendumului de politic nu are nici un fel de baza. Eu însumi nu sunt afiliat politic, dar militez ptr randuiala fireasca fără a purta ura cuiva. Nici nu m- am gândit vreodată la semenii mei care au alte orientări sexuale cu ura sau dispreț.
  Pr Pavaleanu mă alătur și eu gunoaielor. A venit timpul mărturisirii! Doamne al Puterilor fii cu noi!

Lasă un răspuns