ACUM Zeci de mii de oameni fără apă potabilă! Avarie neanunţată! Rezolvare? Posibil la ora 22!

apaZeci de mii de pietreni descoperă acum că nu au apă la robinet. Avaria neanuţată a intervenit ca urmare a unor lucrări (sau avarii, e neclar încă) de pe Strada Petru Rareş care, într-un mod mai tehnic, ar fi dus efectul de pe frontul 2 pe frontul 1 (front = una din cele dou[ magistrale care alimentează oraşul).

În acest moment nu au apă deloc sau urmează să rămână fără apă următoarele zone: Precista, Sarata, Bulevardul 9 Mai, M. Eminescu, Drăghiescu, Petru Rareş, Gara Veche, cartier Lenin,  Mărăţei.

Nu e exclus ca din cauza celebrelor echilibr[ri de sistem, şi alte zone să rămână fără apă. Un reprezentant  din cadrul ApaServ a nmenţionat că, în baza informaţiilor primite din teren, reluarea furnizării apei potabile ar putea avea loc în această seară, la ora 22.

UPDATE – Anunt primit ACUM de la ApaServ

APASERV , anunţă beneficiarii săi că, datorita dimensiunii avariei la conducta de aductiune DN 600 de pe strada Petru Rares,  din data de07-04-2016, am fost nevoiti sa sistam furnizarea apei potabile  si in cartierele Precista, Sarata, B-dul 9 Mai , Gara Veche,  B-dul M. Eminescu, str. Lt. Draghiescu, str. Petru Rares, 1 Decembrie 1918, cartier Lenin, zona Centru  .

Reechilibrarea sistemului  se va finaliza in jurul orei 22:00.

CJ APA SERV

V.N.

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.