Acum! Razii ale Poliţiei în Neamţ, anti-plimbăreţi nocturni!

Poliţia Neamţ a ieşit în forţă în stradă în această noapte, imediat după ora 22, pentru a impune restricţiile de circulaţie anunţate prin Ordonanţa Militară 2. Jurnaliştii nemţeni au putut lua imagini de la unul din punctele în care a început acţiunea (bulevardul Traian din Piatra Neamţ, în faţă la BCR). Imaginile care însoţesc acest articol (sursa: Jurnal FM) au fost realizate chiar la momentul în care începea operaţiunea şi arată, prin forţele implicate (echipaje de Poliţie Rutieră dar şi „mascaţi” de la SAS), că mesajul autorităţile nemţene este foarte clar: „Staţi în casă!”.

Din informaţiile Vestea, astfel de acţiuni au loc la această oră şi vor continua până dimineaţă şi în celelalte oraşe din Neamţ dar şi pe zonele de competenţă ale Secţiilor Rurale de Poliţie.

Prefectul de Neamţ, George Lazăr a declarat înainte cu câteva ore de această acţiune că pentru aplicarea măsurilor din cele două ordonanţe militare „Toată Poliţia va fi în stradă, plus Jandarmeria şi Poliţiile Locale din judeţ. Şi când spun toată poliţia mă refer la toţi din instituţie care vor amâna alte activităţi şi se vor implica, toţi, în acţiunile specifice pe linia combaterii coronaviruslui. Mai mult, zilele viitoare, vom aloca forţe suplimentare, inclusiv de la Paşapoarte sau de la Înmatriculări Auto”.

Daniel VINCA
sursa foto: Jurnal FM 
(atenţie, este interzisă preluarea fotografiilor fără acceptul proprietarului de drept)
si facebook

 

i

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns