ACUM! Ministrul Transporturilor plimbat de Arsene pe dâmburile de la Hangu!

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc se află în azi în Neamţ, în acest moment acesta fiind împeună cu Ionel Arsene (presedintele CJ Neamt) în cel mai roşu punct al insfrastructurii din judeţ, la celebrele dâmburi de la Hangu, de pe Drumul Naţional care leagă Bicaz de Poiana Teiului.

De la Poiana Teiului, Ministrul şi Preşedintele CJ vor merge spre Tîrgu Neamţ şi apoi, continund inspecţia pe drumurile naţionale, la Roman.

Reamintim că drumurile naţionale din Neamţ sunt, în medie, ca si calitate sub cele din alte judeţe iar buba cea mai mare este la Hangu, pe drumul care duce spre Poiana teiului si spre Durău.

În urmă cu două zile, Vestea a şi publicat un articol fix pe acest subiect: Turismul din Durău, UCIS de drumul de la Hangu! Zone cu restricţii de 10km/h!

D.V.

Comentarii Facebook

5 thoughts on “ACUM! Ministrul Transporturilor plimbat de Arsene pe dâmburile de la Hangu!

 1. Un mare intelectual.Dupa fata iti dai seama .Il cheama Cuc.Sa-i dea Arsene niste creioane colorate, ca poate ne deseneaza si el ,doua-trei autostrazi.

 2. Nu merita sa ne batem pe investitii cu impact major ! Pentru acestea trebuie sa facem front comun indiferent de orientari si sa-i felicitam pe cei ce pot si se implica !

 3. Asa e Marcoci.

  Oricine face ceva,chiar si sa asfalteze o groapa este ceva major in comparatie cu ce ai facut tu.

  Apropo,ai intrerupt cumva tratamentul pentru mitomanie?

  Daca ai inceput din nou sa postezi inseamna ca l-ai intrerupt.In acest caz trebuie sa sun medicul tau de familie.

  Stai numai putin sa-l sun…..

Lasă un răspuns