ACUM! Microbuz de călători răsturnat la ieșirea din Roman! Trei persoane rănite


Trei persoane au fost rănite în urmă cu puțin timp, după ce microbuzul în care se aflau s-a răsturnat în șanț, informează Inspectoratul pentru Situații de Urgență Neamț. Accidentul a avut loc la ieșirea din Roman spre Iași, în satul Traian. Din cauze ce urmează să fie stabilite ulterior, la un moment dat șoferul microbuzului a pierdut controlul volanul și a ajuns cu mașina în șanțul de pe marginea drumului, unde s-a răsturnat.
În urma impactului, atât el, cât și cei doi pasageri pe care-i transporta, au fost răniți. La fața locului a ajuns un echipaj de descarcerare, o ambulanță SMURD și una de la Serviciul Județean de Ambulanță Neamț. Din informațiile pe care le avem până la acest moment, cele trei persoane au reușit să iasă din mașină până la sosirea echipelor de intervenție. Nu cunoaștem deocamdată detalii legate de vârsta celor implicați în eveniment. Cert este că una din victime are mai multe traumatisme, celelalte două fiind rănite mai ușor.
Cele trei persoane au fost transportate la Compartimentul de Primire Urgențe al Spitalului Municipal de Urgență Roman. Ancheta demarată în acest caz va face lumină în privința cauzelor ce au condus la producerea accidentului și vor lămuri dacă șoferul consumase sau nu alcool înainte de a se urca la volan.

Alex SÎRBU

Lasă un răspuns