ACUM! Mașină răsturnată la Satu Nou –Târgu Neamț! FOTO

masina-1
UPDATE: Accidentul s-ar fi produs din cauza unui șofer care nu s-a asigurat înainte de a vira

Potrivit precizărilor soției șoferului de pe VW, accidentul s-a produs din cauza buldoexcavatoristului, care a vrut să schimbe direcția de mers, însă nu s-a asigurat. Volkswagen-ul Sharan se îndrepta spre Piatra Neamț, iar în încercarea de a evita impactul cu utilajul, șoferul a tras de volan, moment în care monovolumul, așa cum descrie descrie soția șoferului, s-a învârtit în aer și a ajuns cu fața spre Târgu Neamț. „Din câte am înțeles, celălalt șofer era și băut, și nici nu ar avea permis, ci doar un atestat. Mulțumim lui Dumnezeu că nu s-a întâmplat nimic, mai ales că aveam și fetița în mașină cu noi. Ea era așezată în scaunul pentru copii, și purta, ca și noi, centura de siguranță. Dacă aveam viteză, sau dacă nu aveam centura de siguranță, din vina unui inconștient am fi fost pe lumea cealaltă acum”, a precizat pentru vestea.net Alina Iosub Cucoș, soția șoferului de pe VW.

O mașină s-a răsturnat în șanț în cu puțin timp în urmă. Accidentul s-a petrecut în Satu Nou – Târgu Neamț, iar fotografiile au fost postate de o cititoare vestea.net pe contul personal de Facebook.
La fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție rutieră. După cum se poate observa din poze, autoturismul, un VW Sharan de culoare închisă a pătruns pe contrasens, a rupt bara de protecție de pe marginea șanțului și s-a răsturnat pe partea șoferului. Totul s-a petrecut într-o zonă în care se execută o serie de lucrări, în imaginile surprinse de la fața locului apărând și un buldoexcavator.
Deocamdată nu știm dacă există victime. Vom reveni.

V.N.

One thought on “ACUM! Mașină răsturnată la Satu Nou –Târgu Neamț! FOTO

  1. Va pot spune ca in mașină era o familie cu un copil de 2 anișori, din fericire nevătămați după aceasta nefericita întâmplare, însă destul de speriati!

    Datorita responsabilității părinților care au asigurat fetita în scaun special pentru copii și cu centuri, s-a evitat o tragedie!

    Ca și cauza, nu vreau sa incriminez pe cineva, dar în zona respectiva se executa lucrări de apa-canal, dar care din păcate nu erau semnalizate corespunzător! Mai mult, un buldoexcavator a ieșit brusc în sosea!

    Așteptăm update de informații, din parteama poliției!

Lasă un răspuns