Acum! Gala Laureaților și recitaluri de 7 stele la Festivalul DĂM FOLK!

Spectacol WOW, acum, la Tașca unde, în frumosul parc Sfânta maria are loc ultima zi a Festivalului de DĂM FOLK, ediția a 4-a. Gala laureaților va încheia a treia seară a festivalului (joi și vineri au fost zile de concurs) care a început mai devreme.

În prima fază, scena aparține artiștilor invitați. Au evoluat deja Ionuț Stoian, Grupul EU CRED. Acum pe scenă este George Negrea (care a fost și președintele juriului) și mai urmează Virgil Gospodaru, Adrian Sărmășan și Trupa ANTIC.

Din juriu au mai făcut parte Cristina Marin, Dorina Mucenicu, cms Diana Petrescu dar și un reprezentant al presei (care a punctat „detaliile” legate de imagine, ținută, mesaj).

Festivalul încheie tabăra DĂM FOLK, care început de luni. În public, alături de participanți la tavbără, localnici, turiști, reprezentanți ai Consiliului Local Tașca etc se află și primarul Daniela Ursache, senatorul Emilia Arcan și Laurențiu Dulamă, vicepreședintele CJ Neamț.

Prezentatorii evenimentului de astăzi sunt Ioana Vinca și Gheorghe Filip.
Festivalul DĂM FOLK este organizat de Asociatia EU CRED cu sprijinul Consiliului Judetean neamt si al Consiliilor Locale si Primariilor din Tașca ;i Bicazu Ardelean.

Vom reveni cu numele câștigătorilor…

V.N.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns