ACUM! Femeie spulberată pe trecere la Moldocor! Șoferița spune că a fost orbită de soare. FOTO


Doi pietoni au fost răniți în urmă cu puțin timp, după ce un Opel Zafira condus de o femeie i-a izbit în plin pe trecerea pentru pietoni. Accidentul a avut loc în zona Moldocor iar la fața locului s-au deplasat mai multe echipaje SMURD.

Din spusele șoferiței, (în foto îmbrăcată în blugi și bluză înflorată), aceasta nu a văzut pietonii din cauza soarelui care a orbit-o. Din primele informații, una din victime, o femeie, ar fi în stare destul de gravă, în urma impactului fiind proiectată la câțiva metri. Trecerea de pietoni respectivă nu este prevăzută cu semafor.

Alex SÎRBU / Foto: Martor ocular

3 thoughts on “ACUM! Femeie spulberată pe trecere la Moldocor! Șoferița spune că a fost orbită de soare. FOTO

 1. aia nu e om – unii sufera din cauza nepasarii neatentiei si indiferentei iar ea sta impasibila…

 2. Asta se intimpla cind avem o populatie de manelisti si cocalari de handicapati fara educatie .

  E plin orasul de acesti nenorociti care fac raliuri toata ziua fara sa-i opreasca nimeni.

  Acum 2 saptamini a fost spulberata o fata pe o trecere de pietoni din centrul orasului,de un dement.

  Nu exista politie de la circulatie in acest oras pentru preveni ca acesti dementi sa-si bata joc de noi sifidind orice reguli elementare de civilizatie rutiera minima.

  Unde sa te grabesti in Piatra Neamt?Un oras de 1 km.Cit de oligofren trebuie sa fii ca sa faci raliuri in oras pentru a ajunge ..unde? Lipsa crasa de civilizatie,prostie si lipsa de respect.

  Avind in vedere aceste lucruri,acesta primarie de hoti ar fi trebuit sa monteze cocoase din beton peste tot in oras,exact ca in Darmanesti,pentru a civiliza aceasta turma de animale si a preveni pe viitor ca aceste accidente sa se intimple.

  Nu vad nici un motiv sa nu o faca,decit daca vor sa nu deranjeze aceste animale care reprezinta baza electorala a PDL/PNL-lui.

  Primaria Piatra Neamt este singura vinovata pentru toate nenorocirile care se intimpla cu oameni spulberati pe trecerile de pietoni.

Lasă un răspuns