ACUM! Conferinţă de presă pe ochi frumoşi la PNL! Vestea nu a fost invitată de Monica Ghineţ!

Chiar acum are loc, la sediul PNL din Piaţa Mihail Kogălniceanu, o conferinţă de presă susţinută de PNL. Am putea spune de PNL Piatra Neamţ, dat fiind faptul că în mailul care a ajuns la diverse redacţii – dar nu şi la Vestea! – au fost anunţaţi ca amfitrioni primarul Dragoş Chitic şi doi directori proaspăt numiţi la societăţile Primăriei (Publiserv şi Locativserv).

Că a devenit o modă să fie anunţate conferinţe de presă la sedii de partide cu tematică administraţie locală nu e noutate pentru PNL Piatra Neamţ condus (încă!) de Dragoş Chitic. De ce nu au loc aceste conferinţe în care participanţii sunt anunţaţi cu funcţii administrative iar subiectele vizează tot tematică administrativă la primărie ar fi o întrebare retorică.

Cert este mailul de mai jos, ajuns în alte redacţii dar nu şi la Vestea:

<<De la: Monica Ghinet <monica.ghinet@yahoo.ro>
Data: 24 august 2017, 14:24
Subiect: Invitație conferință de presă
Către: Monica Ghinet <monica.ghinet@yahoo.ro>

Bună ziua, 

Primarul municipiului Piatra Neamț, Dragoș Chitic, împreună cu directorul SC Publiserv , George Triboi și directorul SC LocativServ, Vladimir Togan vor susține o conferință de presă, vineri 25 august începând cu ora 12.00 la sediul organizaţiei PNL din Piaţa Mihail Kogălniceanu. 

Vă așteptăm,

Monica Ghineţ
monica.ghinet@yahoo.ro
0734 805 240>>

Reamintim că fost jurnalistă Monica Ghineţ este, de peste un an de zile nu comunicatorul ci „anunţătorul” conferinţelor de presă PNL. Deşi a tot ţinut să spună că nu e membru de partid ci ar lucra pentru PNL ca un fel de tehnocrat, recent Monica Ghineţ a fost răsplătită pentru profesionalismul pus în slujba PNL-ului pietrean cu funcţia de membru în CA la Locativserv, funcţie pentru care, pentru doar o şedinţă pe lună încasează, net, vreo 600 de lei.

Mai mult, la propunerea primarului Dragoş Chitic (care e şi preşedintele PNL Piatra Neamţ), odată cu schimbările operate la nivelul conducerii Locativserv în urmă cu câteva săptămâni, numărul membrilor CA a crescu t de la 3 la 5.

Cât priveşte cenzura aplicată de PNL Piatra Neamţ (Neamţ?) site-ului Vestea, deciyia nu vine decât să confirme o meteahnă a politicienilor din România. Cum ai criticat ceva, cum te-au trecut pe lista neagră a nealiniaţilor. Ca să cităm un clasic în viaţă, evident, „suntem devastaţi” de lipsa de comunicare a liberalilor cu Vestea.

Precizare pentru unii lideri PNL care au probleme şi cu cratima şi cu sensul figurat: penultima frază e o ironie.

D.VINCA

Comentarii Facebook

One thought on “ACUM! Conferinţă de presă pe ochi frumoşi la PNL! Vestea nu a fost invitată de Monica Ghineţ!

  1. Greata maxima fata de chitic, barjoveni, ciobani si noi directori slugile sistemului gaunos si corupt pana in maduva oaselor. Rusine chitic

Lasă un răspuns